MENÜ

Mustafa Denizli açıkladı! Atletico maçına neden çıkmayacak?

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, kulüp televizyonuna açıklamalar yaptı.

Mustafa Denizli açıkladı! Atletico maçına neden çıkmayacak?

Galatasaray Kulübü'nün resmi Twitter hesabından, "Canlı yayında büyük sürpriz! Az sonra GSTV'de!" şeklinde açıklama yapıldı.

Sarı-Kırmızılı taraftarları heyecanlandıran bu tweetin atılmasından bir süre sonra Cim Bom'un yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, kulüp televizyonunda canlı yayına çıktı.

'Atletico Madrid maçını izleyeceğim'


Deneyimli teknik adam, "Florya'da belli şeyleri görmek istedim. Bilgi sahibi olmak istedim. Oradaki insanların önemli kısmını tanıma fırsatı buldum. Daha sonra ise Arena'ya geldim. Zemine, soyunma odasına baktım. Çalışacağım yerleri görmek istedim. Taffarel'e teşekkür ediyorum düşüncelerinden dolayı. Atletico Madrid maçını izleyeceğim, katkıda bulunmak isterim. Daha sağlık kontrolünden geçeceğim, henüz resmi imza olmadığından takımın başında olmayacağım" ifadelerini kullandı.

TT Arena'yı gezdi

Galatasaray’da Hamza Hamzaoğlu’dan boşalan teknik direktörlük görevi için prensip anlaşmasına varılan Mustafa Denizli, kulüp başkanı Dursun Özbek ile Türk Telekom Arena’da bir araya geldi. Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, gerçekleşen ikili sohbetin ardından görevlilerden stat hakkında detaylı bilgi alan Denizli’nin, daha sonra soyunma odasına indiği, zemini incelediği belirtildi.



Taffarel: Mustafa Denizli bize güç katacaktır

Haberin Devamı
YORUM YAZ