Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Demir, 2 Nolu Dolmuş hattı esnafı ile bir araya geldi. Dernek binasında gerçekleşen toplantıya İlkadım Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediyesi Başkan Adayı Erdoğan Tok ve AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar da katıldı. Demir, burada şehir içi ulaşımına yönelik hayata geçirecekleri önemli projeleri anlattı.

AKICI VE HIZLI HİZMET

Eski Bafra garajının olduğu alana ilçe minibüsleri için bir terminal yapacaklarını anlatan Demir, şehir içi dolmuş hatlarını ise canlı tutmak için bu terminalden geçişleri sağlayacaklarına dikkati çekti. Samsun'un ulaşım ile birlikte otopark sorununu da göreve gelmeleri halinde çözüme kavuşturacaklarını vurgulayan Demir, "Samsun'un şehir içi ulaşım, trafik ve otopark konusunda yaşadığı sıkıntıları biliyoruz. Bu sıkıntıların çözümü ile ilgili projelerimiz hazır. Bu projeleri sizlerle birlikte ortak kararlar alarak hayata geçireceğiz. Kimseyi mağdur etmeden, projelerimiz ortak akılla hep birlikte hayata geçireceğiz. Bunu her alanda planladığımız projelerde uygulayacağız. Ortak akılla hep birlikte Samsun'un sorunlarını çözeceğiz. Sorunların çözümü noktasında hızlı karar vereceğiz. Bunun için de belediyede bürokratik işlemleri mümkün olduğunca azaltacağız. Hizmeti akıcı ve hızlı hale getireceğiz" şeklinde konuştu.

VAKİT KAYBETMEYE ZAMANIMIZ YOK

Göreve gelmeleri halinde Samsun'da kronikleşmiş birçok sorunu hızlı bir şekilde çözmeyi hedeflediklerinin altını çizen Demir, 'Bunun yanı sıra yeni istihdam alanlarının açılması ve işsizlikle ilgili sorunun çözümü noktasında girişimlerimiz var. Bununla ilgili Samsun'a yeni bir organize sanayi bölgesi kurulması ile ilgili çalışmalarımıza başladık. Vakit kaybetmeye zamanımız yok. Göreve geldiğimizde göreceksiniz, koltukta oturarak başkanlık yapmayacağız. Şantiyelerde ve her daima sahada, Samsun halkı ile iç içe olacağız. Bizim dönemimizde bu şehirde yapılan ve yapılacak olan her hizmet, insana dokunacak" diye konuştu.

2 Nolu Dolmuş hattı ziyaretinin ardından Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan MHP seçim koordinasyon merkezini de ziyaret eden Demir, MHP'liler sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirdi.