Mustafa Cengiz'den Terim'e gönderme, Falcao'ya isyan: Sattırdığı forma sadece 30 bin - Son Dakika
Spor

Mustafa Cengiz'den Terim'e gönderme, Falcao'ya isyan: Sattırdığı forma sadece 30 bin

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, milli araların sarı-kırmızılı takıma yaramadığını söyledi. Alanyaspor yenilgisiyle ilgili olarak teknik direktör Fatih Terim'e gönderme yapan Cengiz, büyük umutlarla transfer edilen Radamel Falcao'yu da satılan formalar üzerinden sert bir dille eleştirdi.

21.10.2020 10:58  Güncelleme: 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyet Gazetesi yazarı Atilla Gökçe, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in yakın bir dostuyla yaptığı konuşmaları bugünkü köşesine taşıdı.

İşte Gökçe'nin yazısı;

Başkan Mustafa Cengiz, kemoterapi seansına girmek üzereydi, bir dostu aradı. Hatır sorularından sonra sözü Alanyaspor maçına getirip, "Üzülüyor musun?" diye sordu. Beklediğinin üstünde bir patlama ile geldi yanıt.

"KARŞILIK ALAMIYORSUNUZ"

İçindekileri çarpıcı sözcüklerle dökmeye başladı: Alanyaspor'a kaybettik. Herkesin bir yorumu var. Bence bu pandemi araları, milli maç araları hiç yaramıyor bize. Galatasaray dinleniyor sadece, sonuçlar ortada. Oysa kıran kırana maçlarla alışılmışın dışına taşan bir rekabet ortamı oluşmasını, o ortamda Galatasaray'ın da yer almasını isterim ben. Çıta yükselsin, adrenalin artsın. Ama onca çabaya, verilen emeğe rağmen karşılığını alamıyorsunuz.

"FALCAO FORMA SATTIRACAK DEDİLER, 30 BİN SATIŞ OLDU"

Mustafa Cengiz diğer düşüncelerini dile getirirken teknik direktör Fatih Terim'e de gönderme yaptı: Keşke Kerem Aktürkoğlu, Oğulcan Çağlayan ya da Ali Yavuz Kol gibi gençlerimizle mücadele edip de yenilseydik. Falcao gelecek, goller atacak, 500 bin forma satacak dediler. Sattığımız forma sayısı 30 bin!

"19 MİLYON KARA GEÇTİK"

Sonra kafasından silmediği kayıtlarla konuştu: İki yılda 38 futbolcu aldım, 52 futbolcuyu gönderdim. 7 deve dişi transferimiz var. Transfer harcamalarında 19 milyon euro kara geçtik. Futbol, basketbol, voleybol bütün takımlarımızla 28 kupa aldık. İki Süper Lig şampiyonluğumuz var. Dursun Özbek'in alacağını tahsil etme hamlesiyle Galatasaray 157 milyon euro zarara girdi. İnsanlar bunu dikkate almalı.

"GÜNDELİK HARCAMALAR BİLE SIKINTI"

Galatasaray'da gündelik harcamalar bile "sıkıntı" yaratıyordu. Başkan, kişisel kefaletiyle sağladığı krediler ve yüklendiği borçlarla yola devam ediyordu.

"410 KİŞİ GELDİ MAÇA"

Onu delirten nedenlerden biri de pazartesi maçı oynanırken çevresine verdiği rakamlardı: Localarda 2000'e yakın seyirci kontenjanımız vardı. Maça 410 kişi geldi. Elde ettiğimiz gelir de sadece 95 bin lira. Bu para bizim maç günü yaptığımız harcamalara göre çok yetersiz. Bizim güvenlikçilerimizin ücretini bile karşılamıyor. Stadımızda oynanan her maçta 500 bin TL giderimiz var. Zararına oynuyoruz.

Mustafa Cengiz\'den Terim\'e gönderme, Falcao\'ya isyan: Sattırdığı forma sadece 30 bin

Son Dakika Spor Mustafa Cengiz'den Terim'e gönderme, Falcao'ya isyan: Sattırdığı forma sadece 30 bin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • andsmero: beter olun 64 26 Yanıtla GS: ne olmuski beter olalim her sene sampiyon olacak degiliz ya 2 39
  • mustafa karaaslan: terim galatasarayı yiyooor 58 7 Yanıtla
  • GS: M.Cengiz Lütfen etraflarindakilerinide al ve git Fatih Terim baba bize yeter Trasfer yok para yok ama laf cok 1 58 Yanıtla
  • GASSAL: 30 BİN BİLE ÇOK SATTMIŞ. BU KAZMANIN FORMASINI KİM NEDEN ALIRR.. 50 0 Yanıtla
  • bin öğüde yazgı: şunu yaptık bunu yaptık demeye başlayan her kim varsa, buna başkanlar politikacılar, siyasi yöneticiler dahil, bilin ki baskı altında ve bu baskıyı kaldırmanın yolu olarak zaten yapması gerekenleri, yaptık diyerek halkın kafasını karıştırmaktan ibaretler. hepsi boş. 39 3 Yanıtla
  • tunç06: BU ADAM FUTBOLDAN ANLAMIYOR KESİNLİKLE ...ŞİMDİ BIRAKIR VE ARADAN 3-5 YIL GEÇER GERİ GELİR LOBİ SAYESİN DE ..BAKIN MİLLİ TAKIMA UÇTU ŞENOLU SEVMEM AMA OYNATIYOR TAKIMI HELAL OLSUN..BU NE YAPTI? YUMRUK GÖSTERDİ DİĞERİ DE KAFASINN YARILDIGINI ...YANİ İKİSİDE AYNI KAFA .AMA ŞENOL GERKTİĞİNDE ADİL DAVRANIYOIR.burkı alma milli takıma artık..iyi bir golcü bul gurbetçi inanın dünya finalı oynarız bu gurbetçilerle. 10 11 Yanıtla
  • bilirkişi: demekki reklamını yapamamışsın başkan 18 1 Yanıtla
  • .: adam elinde formayla sokak sokak gezecek mi bunu mu bekliyorsunuz forma fiyatına bi bakın antreman forması 500 kim alcak ekonomi ççokmüş zaten 15 1 Yanıtla

Advertisement