BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,92
ALTIN 2.427,56
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: Görevimizin başındayız

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, ''Galatasaray'ın yüce menfaatleri ve Galatasaray'ı Galatasaray yapan değerlerin korunması uğruna gereken her şeyin yapılacağından camiamızın şüphesi olmasın. Gereken her türlü önlem alınacaktır. Görevimizin başındayız.'' dedi.

Abone ol

Galatasaray Kulübü'nün yıllık olağan mali genel kurulunda oy çokluğu ile idari yönden ibra edilmeyen başkan Mustafa Cengiz, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu Basın Toplantı Odası'nda gündemle ilgili 5 dakika süren bir basın toplantısı düzenledi.

"Kamuoyuna açıkça ilan ediyorum ki, bana oy veren vermeyen herkesin başkanıyım. Bu an itibariyle gereken her şeyin yapılacağından camiamızın hiçbir endişesi olmasın.'' diyen Cengiz şu ifadeleri kullandı; 

''Galatasaray'ın yüce menfaatleri ve Galatasaray'ı Galatasaray yapan değerlerin korunması uğruna gereken her şeyin yapılacağından camiamızın şüphesi olmasın. Gereken her türlü önlem alınacaktır. Görevimizin başındayız.''


İşte Mustafa Cengiz'in açıklamalarından öne çıkanlar...


- Cumartesi günü Galatasaray'ımızda çok tartışma yaratan bir genel kurulu tamamladık. Başlangıcında huzurla başlayan genel kurulumuzun bitişiminde de tartışmalara yer vermemesini isterdik ama öyle olmadı.

- Yönetimimiz süresince genel kurul üyelerimizin de tasvip ettiği, yadsınamayacak başarılara imza attık. Bu başarıların ardında idari reformlar olduğuna şüphe yoktur.

- Yönetimimiz, mali anlamda genel kurulumuzun da tasvip ettiği, yadsınamayacak başarılara imza attı. Bunların ardında yapılan idari reformların olduğunda şüphe yoktur. Mali, sportif ve idari yapılanmanın sistematize edilmesi için nasıl gayret ettiğimizi bilirler.

- Galatasaray yadsınamayacak başarılar elde etti. Mali, sportif ve idari yapılanmanın nasıl kurallara uyduğumuzu bilirler. Camiamız için çok önemli olan mali başarının sürdürülebilmesi için de çok kritik şampiyonluğa yürüdüğümüz bu süreçte itidal çağrısı yapıyorum.