MENÜ

Mustafa Cengiz, Fatih Terim ve Arda Turan... ''Eskisi gibi olmaz!''

Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz ve Teknik Direktör Fatih Terim arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam ederken Arda Turan transferinde son durumun ne olduğu merak konusu. Galatasaray'ı yakından takip eden muhabirimiz Metin Karabaş, yaşananları Fanatik TV'de değerlendirdi. Metin Karabaş,'' İkilinin arasının eskisi gibi olması pek mümkün gözükmüyor. Arda bu süreci en iyi yöneten taraf oldu.'' yorumunu yaptı.

Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, Sarı - Kırmızılı ekipte başkan Mustafa Cengiz ve teknik direktör Fatih Terim arasında esen sert rüzgarları Fanatik TV'de yorumladı.

Haberin Devamı

Soğukluğu başlangıç noktasının Arda Turan transferi olduğunu belirten Metin Karabaş, '' Arda Turan transferi üzerinden başlayan sonra köstebek söylemine kadar giden daha sonra Mustafa Cengiz'in sert bir şekilde gerçekleştirmiş olduğu bir basın toplantısı var. Ardından Fatih Terim'in atmış olduğu bir tweet var.'' dedi.

Konyaspor maçı sonrası Fatih Terim ile konuştuklarını belirten Metin Karabaş, ''Fatih hocaya sorduğumuzda, ''Bir mesaj verdim. Tweet attım. olay benim için kapanmıştır.'' dedi. Olay kapandı ama bittiğini söyleyemeyiz. Ama o soğuk rüzgarlar, ilişkiler eskisine döner mi? Bence çok mümkün görünmüyor. Sonuçta hem Fatih hoca hem de Mustafa Cengiz çok profesyonel insanlar. Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda işleri aksatmadan yürütebileceklerini düşünüyorum.'' yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Arda Turan'ın bu süreci en iyi yöneten taraf olduğunu dile getiren Metin Karabaş, ''Arda Turan, kendi isminin içerisinde olduğu tartışmada olayı en iyi yöneten taraf olduğunu söyleyelim. Önce sessiz kaldı herhangi bir açıklama yapmadı. Dün yapmış olduğu açıklamada çok profesyonel aynı zamanda çok duygusal doneler içeriyor. Bu aşamadan sonra Arda'nın bu paylaşımı sayın Mustafa Cengiz'de nasıl bir etki yaptı şuan için bilmiyoruz. Ama Arda'nın Galatasaray'a gelebilmek için bir hamlesini daha gerçekleştirdi. Eğer Mustafa Cengiz, Arda konusundaki düşüncesini değiştirirse transfer gerçekleşir ama şuanda bu yönde bir mesaj almadık.'' dedi.

YORUM YAZ