"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Teröre karşı zincir oluşturdular

27 Mart 2017, Pazartesi 09:52
İngiltere'nin başkenti Londra'da Müslüman kadınlar teröre karşı zincir oluşturdu.

Başkent Londra'da geçtiğimiz Çarşamba günü yaşanan terör saldırını kınayan Müslüman kadınlar saldırının gerçekleştiği Westminister Köprüsü üzerinde toplanarak teröre karşı birlik oldu. Köprü üzerinde toplanan yüzlerce kadın, el ele tutuşarak terör saldırısında ölenlerin anısına saygı duruşunda bulundular.

Organizasyonu düzenleyen 'Londra'da Kadın Yürüyüşü Platformu (Women March London)' tarafından yapılan açıklamada, "Londra'ya yapılmış saldırı bize yapılmıştır. Bu hepimize yapılmış bir saldırıdır. İslam dini her türlü şiddete karşıdır" ifadelerine yer verildi.

DHA

Etiketler: ingiltere, londra
Okunma Sayısı: 2417
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Şükrü Aslan

    27.3.2017 13:55:09

    Değerli Yeni Asya, "Londra'da Kadın Yürüyüşü Platformu (Women March London)": "İslam dini her türlü şiddete karşıdır" diyor. Bu, çok doğru bir sözdür ve asla mübalağa değildir, amenna... Ama insanlığı bu Gerçeğe inandırmak, 400 yıl boyunca Müslümanların, Avrupa'ya, Afrika'ya ve Arap yarımadasının etrafındaki bütün toplumlara saldırması ve topraklarını "İslam" adıyla FETİH ettiğini, yani işgal ettiğini izah etmeden ve özür dilemeden hiç bir kimse tarafından bu "İslam dini her türlü şiddete karşıdır" iddiası kabul görmez. Devletler ve toplumlar hep eski işgalleri hatırlayacak ve hiç inanmayacaklar ve "Tabi, şimdi GÜÇLERİ yetmediği için bizleri alttan alarak yeniden güçlenmeyi bekleyecekler" diye düşünürler ve düşünüyorlar da. Daha Eski Çağlara ayak bile basmayan Müslümanlar ve özellikle kendini İslam dünyasının lideri durumunda gören Türkiye ve onun lideri RTE: "Bundan sonra hiç bir Batılı, dünyanın hiç bir yerinde kendini güvende hissedemez" dedi.

  • CESUR ADAM

    27.3.2017 13:34:53

    İngilterede tesettürlü müslüman kadın demokratik tepkisini gösterirken,ülkemizde ise tesettürlü bayanların DARBECİ-TERÖRİST ve VATAN HAİNİ diyerek elleri kelepçeli,bebelerinden,küçük yavrularından koparılıp eza ve cefaya mahkum edilmeleri ne garip değilmi.Acaba nasıl silahlar,ne gibi suç unsurları ile yakalandılar bir gösterin bre.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı