Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

MÜSİAD Isparta Üyeleriyle Büyüyor…

MÜSİAD Isparta Üyeleriyle Büyüyor…

ISPARTA 22.01.2021 17:47:00 0
MÜSİAD Isparta
Üyeleriyle
Büyüyor…
Türkiye’nin 81 şehrinde yer alan ve binlerce üyesiyle istihdam ve üretim başta olmak üzere Türkiye ekonomisine katkı sunan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, derneğe yeni kayıt olan üyelerin iş yerlerini ziyaret ederek ‘Üyelik Kimlikleri’ni takdim etti.

MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan’ın bugünkü ziyaret etkinliğinde Derneğe üye olan ve üyelikleri de Genel Merkez tarafından kabul edilerek Dernek Kimlik Kartları gönderilen üyeleri ziyaret etti. Bu doğrultuda, Başkan Baysan’ın ilk durağı Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Oğuz Artemel oldu. Artemel’i Yayla Mahallesindeki İşyerinde ziyaret eden Başkan Yalçın Baysan, MÜSİAD’ın pandemi sürecindeki çalışmaları ve bölgesel faaliyetlerine yönelik bilgi verirken, karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

BAŞKAN BAYSAN İSTİŞARELERDE BULUNDU,
ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI
Başkan Baysan, Oğuz Artemel ile görüşmesinin ardından Cumhuriyet Caddesinde ticari faaliyetini sürdüren Gülşen Kuyumculuğun sahipleri Mehmet ve Erkan Gülşen’i ziyaret ederek üyelik kimlik kartlarını takdim etti. Ziyarette, Başkan Baysan Mehmet ve Erkan Gülşen’den faaliyetlerine ilişkin bilgi aldı.

Başkan Baysan’ın ziyaret programı Mimar Sinan Caddesinde bulunan Fatih İletişim ile devam etti. Derneğe yeni üye olan ve üyelik kartı gönderilen Fatih İletişim Sahibi Fatih Mehmet Konuk’a kimliğini takdim eden Başkan Baysan, ziyarette karşılıklı istişarede bulunuldu.
“İŞYERİ ZİYARETLERİMİZ SÜRECEK”
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, bugün üç işyerini ziyaret ettiklerini belirterek, ziyaretlerinin önümüzdeki günlerde devam edeceğini vurguladı.

  

Anahtar Kelimeler: ısparta?yeleriyleb?y?yor m?siad
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °