CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, basın mensuplarıyla bir araya gelerek 19 Ocak Pazar günü saat 10.00’da Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan CHP Gebze İlçe Örgütü’nün olağan ilçe kongresi hakkında  açıklamalarda bulundu.

Yılmaz, “Cumhuriyet Halk Partisi’ni yönetmek ülkeyi yönetmekten daha zor. Musa Yılmaz olarak 2 yıl içerisinde örgütü birleştirmek için elimden gelen her türlü çabayı gösterdim. 5 aday CHP için çok fazla bir adaydır. Biz bütünleşmek isterken bölünüyoruz. Bu bölünmenin mutlak suretle önüne geçmemiz lazım” dedi.

Musa Yılmaz'a  “5 adaylı kongrenin Gebze’ye fazla olduğunu söylediniz. Bu rakiplerinize bir birleşme çağrısı mı?” sorusuna; Yılmaz “Tabi ki bir mesaj verdik. 5 adaylı CHP Gebze İlçe Yönetimi kaldırmayacağına göre arkadaşlarımıza bir mesaj verdik” dedi.

CHP Gebze'ye 5 ilçe başkan adayı var.

Bu isimler şöyle; mevcut ilçe başkanı Musa Yılmaz, eski ilçe başkanı İsmet Kara, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Orhan, CHP Gebze eski ilçe yöneticisi Serdar Tüze ve yine eski ilçe yöneticisi Sait Aydın.