SON DAKİKA
Hava Durumu

Münbiç bölgesinden acı haber; 2 asker şehit

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin kuzeyinde başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nda Münbiç bölgesinde teröristlerce yapılan havan ve topçu ateşinde Piyade Üsteğmen Çelebi Bozbıyık ve Uzman Çavuş Mesut Çelik şehit oldu.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2019 22:54
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2019 22:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Münbiç bölgesinden acı haber; 2 asker şehit

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin kuzeyinde başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nda Münbiç bölgesinden teröristler tarafından yapılan havan ve topçu ateşi sonucu 7 asker yaralandı, 2 asker şehit oldu. 

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nda Münbiç bölgesinde devam eden operasyonda Piyade Üsteğmen Çelebi Bozbıyık (27) şehit düştü, 8 asker de yaralandı. Teröristlerin saldırısı sonrası bölgede belirlenen hedefler tespit edilerek imha edildi. Bölgede en az 15 terörist etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

Kırıkkale ve Adıyaman'a şehit ateşi düştü

Barış Pınarı Harekatı'nda Münbiç bölgesinde teröristlerce yapılan havan ve topçu ateşi neticesinde şehit düşen Piyade Üsteğmen Çelebi Bozbıyık'ın (27) Kırıkkale'deki baba ocağına acı haber ulaştı.

Kırıkkale'nin Keskin ilçesine bağlı Karafakılı köyü nüfusuna kayıtlı Kırıkkale doğumlu Piyade Üsteğmen Çelebi Bozbıyık'ın baba ocağına acı haberi Vali Yardımcısı Emin Alıcı ve askeri yetkililer verdi.

Kırıkkale Belediyesi ekiplerince de Selim Özer Mahallesi 2316 Sokak'taki Şehit Çelebi'nin baba evi Türk bayraklarıyla donatıldı. Şehit Bozbıyık'ın bekar olduğu öğrenildi.

Suriye'nin Münbiç bölgesinden teröristler tarafından yapılan silahlı saldırı sonucu şehit olan Uzman Çavuş Mesut Çelik'in şehadet haberi ise, Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki babaevine ulaştı. Çelikhan Kaymakamı Abdullah Demirdağ ve askeri yetkililer, şehit Çelik'in Fatih Mahallesi'ndeki babaevine giderek oğullarının şehit olduğu haberini aileye verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.