GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
MÜLAKATTA İLK 10’A GİRMEYİ BAŞARDIM

MÜLAKATTA İLK 10’A GİRMEYİ BAŞARDIM

Tarih 12 Mayıs 2018, 19:59 Editör Dursun ONUR

TIME ÖZEL HABER- AK Parti Giresun milletvekili aday adayı Ahmet Yılmaz, mülakat neticesinde ön elemeyi geçerek ilk 10’a girdiğini söyledi.


24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde AK Parti'de genel başkan yardımcılarının başkanlığındaki 14 komisyon, milletvekili aday adaylarıyla yaptığı mülakatlarını bugün itibarıyla (12 Mayıs Cumartesi) tamamladı.

Giresun’dan milletvekili olmak için başvuru yapan 30 aday adayının temayül yoklamasının ardından AK Parti Genel Merkezi’nde girdiği mülakat neticesinde Ahmet Yılmaz’ın ön elemeyi geçerek ilk 10’a kaldığı savunuldu.

HEM TEMAYÜLDEN HEM DE MÜLAKATTAN GEÇTİ

Önümüzdeki günlerde 14 komisyonun hazırlayacağı raporların Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki üst komisyona sunulması beklenirken, Giresun milletvekili aday adayı Ahmet Yılmaz’ın hem temayül yoklamasından hem de mülakattan geçer not alarak ilk 10’a girmeyi başardığı bilgisine ulaşıldı.

Gerek Giresun’da ve gerekse ilçesi Espiye’de vizyoner kişiliğiyle tanınan AK Parti Giresun milletvekili aday adayı Yılmaz, gazetemize konuştu.

MÜLAKATTA İLK 10’A GİRDİM

Sözlerine ‘24 Haziran seçimlerinin devletimiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını yüce rabbimden niyaz ediyorum’ şeklinde başlayan Yılmaz, mülakatta ilk 10 milletvekili aday adayı arasında yer alarak ön elemeyi geçtiğini söyledi.

Yılmaz, ‘Ankara’da Genel Merkez’de yapılan mülakat neticesinde, başvuruda bulunan 30 milletvekili aday adayı arasından, Rabbime hamd olsun ki ilk 10 arasına girdiğimizin müjdesini vermek isterim’ şeklinde konuştu.

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA YOL ARKADAŞI OLACAĞIM

Yılmaz ’Liderimiz, ustamız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yedi düvele karşı mücadele ederken bu mücadeleyi tribünden seyretmek duruma göre pozisyon almak, bize yakışmazdı. Bu çileli ama kutlu yolculukta sayın cumhurbaşkanımıza yol arkadaşı olmak, yükünü hafifletmek, hedeflere birlikte ulaşabilmek boynumuzun burcudur’ dedi.

MİLLETE EFENDİ DEĞİL, HİZMETKAR OLMAYA GELDİK

Yılmaz, ‘Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ifade ettiği gibi ‘Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik’ düsturu ile dün olduğu gibi bugün de hak ettiğimiz kucaklaşmayı halkımızla gerçekleştireceğiz’ diyerek sözlerini noktaladı.

Bu haber 2924 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

BAŞKAN KÖSE İŞE İMARDAN BAŞLADI

BAŞKAN KÖSE İŞE İMARDAN BAŞLADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, şehrin geleceğini planlamak ve geliştirmek amacıyla ...

GEZMİŞ, İDDİALI KONUŞTU!

GEZMİŞ, İDDİALI KONUŞTU! GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- CHP Giresun Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Divan Katip Üyesi Elvan Işık Ge...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi