Muhterem Nur yoğun bakımda

2013 yılında vefat eden Müslüm Gürses’in 87 yaşındaki hayat arkadaşı Muhterem Nur hastaneye kaldırdı.

Muhterem Nur yoğun bakımda - Sayfa 1

 Nur, yüksek şekere bağlı organ yetmezliği nedeniyle Beylikdüzü Devlet Hastanesi’nin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. 3 gündür tedavisi süren Nur’un sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.
 

Muhterem Nur yoğun bakımda - Sayfa 2

Müslüm Gürses ile Muhterem Nur'un aşkları dillere destan olmuş, aralarındaki 21 yaş farkına rağmen parmakla gösterilmişti. Muhterem Nur hayatının çöküş döneminde 40'lı yaşlarında yeni parlayan Müslüm Gürses ile turnede tanışır ve gizlice evlenirler. Muhterem Nur 40'lı yaşlarda olduğu için o dönem çocukları olmaz.

Muhterem Nur yoğun bakımda - Sayfa 3

MUHTEREM NUR KİMDİR:

Bir dönem sinemanın ve sahnelerin yıldızı olan Muhterem Nur’un gerçek ismi Olga’dır. 31 Aralık 1932 de Eski Yugoslavya şimdi ise Makedonya sınırları içinde olan Manastır şehrinde dünyaya geldi.

Muhterem Nur yoğun bakımda - Sayfa 4

16 yaşındaki annesini doğum esnasında kaybetti, babasını hiç tanımadı. "Anne" dediği teyzesi tarafından büyütüldü. Çok küçük yaşlarında ailesinin geri kalanıyla Türkiye’ye göç etti.. Yeni nüfus cüzdanıyla adı Aysel Muhterem, soyadı da Kısa oldu. Çocukluğu İstanbul - Eyüp'te geçti. Uzun yıllar fabrika işçisi olarak çalıştı.