MHP Çorum Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, parti olarak milletle yüz yüze, el ele bir seçim çalışması yürüttüklerini belirtti.

Bahçelievler Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulunan Aras, İl Başkanı Arslan Kaynar ve parti yöneticilerinin de yer aldığı ziyaretler sırasında esnafların geçmiş Ramazan Bayramı’nı kutlayıp hayırlı işler diledi. Aras, 24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekti ve hem Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, hem de partisi için destek istedi.

Aras, 24 Haziran Seçimlerinde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan 18 yaş ve yukarısındaki kadın, erkek, genç bütün seçmenlerin sandığa gitmesi ve böyle bir önemli seçimde görevini yerine getirmesinin en önemli dilekleri olduğunu ifade etti.

Eğer bu seçimler yüksek katılımla olur ise çok şey çok daha iyi anlaşılacağına işaret eden Aras, “Hangi odaklar, hangi propaganda araçlarıyla milleti yanıltmaya yönelmişlerse milletin yüksek katılımıyla bu odakların propagandasına ve provokasyonlarına ne kadar karşı durduklarını göstereceklerdir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak milletle yüz yüze bir seçim stratejisi yürüttüklerini söyleyen Aras, “Vatandaşlarımız ve dava arkadaşlarımız bu seçimlere çok büyük alaka göstermektedir. Çorum İl Başkanlığımızın genel koordinatörlüğünde, bir disiplin içerisinde seçilip seçilmeme yerini düşünmeksizin, yüksek bir dava şuuruyla milletvekili adayı arkadaşlarımızla birden kol kola kenetlenmiş vaziyette çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu seçimlerde milletvekili adayları ve teşkilatlar olarak milletimizle yüz yüze, kol kola, el ele bir çalışma dönemi başlattık. Sessiz bir çoğunlukla TBMM'de güçlü bir MHP'nin varlığının ortaya konacağını umut ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Seçim yaklaştıkça, medya ve diğer araçlarla özellikle MHP üzerinde önemli kurgular yapıldığını ileri süren Aras, “MHP yok farz edilmeye ve kamuoyu aldatılmaya çalışılmaktadır. Bunu yapanlar, 24 Haziran sabahı seçim sandığına gidip gitmeyeceği şüpheli olan, kime oy vereceği meçhul olan insanlardır. Allah nasip ederse bunu yapanlar 24 Haziran saat (gece) 12.00'den sonra şaşkın ördeğe dönecek ve MHP'nin varlığını göreceklerdir. Bu fitne ve fesat son günlerde değişik üsluplarla yaygınlaşmaktadır. Bütün bunlara karşılık MHP, Cumhur İttifakı'nı oluşturan iki partiden bir tanesidir. Cumhur İttifakı'nın adayı ise sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Dolayısıyla MHP'liler cumhurbaşkanı adayı olarak Recep Tayyip Erdoğan'a oylarını kullanacak. Cumhur İttifakı'nda oyunu kullanırken de ittifakı oluşturan siyasal kimliğini koruyarak, ilk defa Türkiye'de bir ittifak yapısı içerisinde varlığını sürdürmek isteyen MHP'ye oy vereceklerdir. Bunu hiç kimse engelleyemeyecektir.

Değişik usullerle arkadaşlarımızı zihni kargaşaya sürüklemek isteyenler, burada gerçeği yine 24 Haziran'da görmüş olacaktır. Bu seçimin önemi buradadır. Bu seçimin arka planı Türk milletinin geleceğidir, Türk milletinin teminatıdır.

Bu seçim, diğer seçimlerden farklıdır. 71 yıl sonra ilk kez bir anayasa değişikliği ardından yapılan halk oylaması ve alınan karar gereği 24 Haziran'da cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçilecektir. Türkiye'de cumhuriyet rejimini değiştirmeyen ama 71 yıllık sistemi gözden geçirerek geleceği kucaklayan bir cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine bu milleti geçirecektir. Onun için cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi, bekamız, güvenliğimiz, geleceğimiz ve ekonomik büyümemiz, milletçe yükselişimizin bir dönüm noktası olacaktır” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi