Muhtarlık, fedakârlık ve sevgi gerektiren bir görevdir

SİYASET 20.10.2016 - 17:44, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2148+ kez okundu.
 

Muhtarlık, fedakârlık ve sevgi gerektiren bir görevdir

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutlayarak, yazılı bir açıklama yaptı.
Muhtarların, yerel yönetimler ile vatandaşlar arasında köprü vazifesi gördüklerini dile getiren Belediye Başkanı Recep Yakar, yazılı açıklamasında, “Muhtarlık müessesesi; kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil etmektedir. Toplumumuzda çok önemli işlevleri olan ve yerel yönetimin temel ayaklarından biri olan muhtarlık idaresi, yüzyılları aşkın bir süredir görev yapan büyük bir teşkilattır. Belediyeler ve halkın arasında önemli bir köprü görevi gören muhtarlarımız, aynı zaman da halkımızın da sesi olmaktadır. Vatandaşlarımız ile bire bir en yakın görüşme ve sorunlarını tespit etme imkânlarına sahip olan muhtarlarımız, bu sorunları ve talepleri yerel yönetimler olarak bizlere ulaştırma görevi de görmektedirler. Muhtarlık, fedakârlık ve sevgi gerektiren bir görevdir. Muhtarlarımız ise, bu zorlu ve büyük özveri gösterilmesi gereken bu görevi de en iyi şekilde yerine getirmeye çalışmaktadırlar.Bu duygu ve düşüncelerle, ilçemizin 16 mahallesinde vatandaşlarımızın sorunlarını bize ileten, vatandaşlarımız ile aramızda köprü vazifesi gören, mahallelerimizin gelişimi ve değişimi hususunda çözüm ortaklığı yapmaya çalışan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar gününü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi.  
Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutlayarak, yazılı bir açıklama yaptı.
Muhtarların, yerel yönetimler ile vatandaşlar arasında köprü vazifesi gördüklerini dile getiren Belediye Başkanı Recep Yakar, yazılı açıklamasında, “Muhtarlık müessesesi; kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil etmektedir. Toplumumuzda çok önemli işlevleri olan ve yerel yönetimin temel ayaklarından biri olan muhtarlık idaresi, yüzyılları aşkın bir süredir görev yapan büyük bir teşkilattır. Belediyeler ve halkın arasında önemli bir köprü görevi gören muhtarlarımız, aynı zaman da halkımızın da sesi olmaktadır. Vatandaşlarımız ile bire bir en yakın görüşme ve sorunlarını tespit etme imkânlarına sahip olan muhtarlarımız, bu sorunları ve talepleri yerel yönetimler olarak bizlere ulaştırma görevi de görmektedirler. Muhtarlık, fedakârlık ve sevgi gerektiren bir görevdir. Muhtarlarımız ise, bu zorlu ve büyük özveri gösterilmesi gereken bu görevi de en iyi şekilde yerine getirmeye çalışmaktadırlar.
Bu duygu ve düşüncelerle, ilçemizin 16 mahallesinde vatandaşlarımızın sorunlarını bize ileten, vatandaşlarımız ile aramızda köprü vazifesi gören, mahallelerimizin gelişimi ve değişimi hususunda çözüm ortaklığı yapmaya çalışan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar gününü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.