Güncel

Muhtarlardan sorumlu

CHP’li Fatma Kaplan Hürriyet gecikmeli de olsa bugün mazbatasını alıyor. Hürriyet’in ekibinden meclis üyesi olan Tuncay Aşkın’ın ise muhtarlardan sorumlu başkan yardımcısı olması bekleniyor

15 Nisan 2019 Saat: 07:39
Muhtarlardan sorumlu
Muhtarlardan sorumlu

31 Mart seçimlerinden zaferle çıkan Fatma Kaplan Hürriyet’in mazbata alma serüveni bugün sona eriyor. Mazbatası YSK’da unutulan Hürriyet bugün (Pazartesi) saat 14.00’te Kocaeli Adliyesi’nde ilçe seçim kurulundan mazbatasını alacak. Yürüyüş Yolu’ndan Belsa’ya geçecek olan Hürriyet ve ekibiyle partililer İzmit Belediyesi’nde yapılacak devir teslim sonrasında görevi Nevzat Doğan’dan devralacak.
27 YILLIK MUHTAR
Saat 15.00 gibi koltuğa oturacak olan Hürriyet’in ilk icraatları ise merak ediliyor. Gözler ise belediye başkan yardımcılığına kimlerin getirileceğinde. Bu arada parti kulislerinde ise muhtarlardan sorumlu başkan yardımcılığı için meclis üyesi Tuncay Aşkın’ın adı geçiyor. Yenimahalle’de tam 27 yıllık muhtarlık yaptıktan sonra meclis üyesi olan Aşkın’ın büyük tecrübesiyle Hürriyet ile İzmit’teki muhtarlar arasında rahatlıkla iletişim kurması bekleniyor.

CHP İzmit Belediyesi mecis üyesi Tuncay Aşkın               İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız