Muhtarlardan “İkamet Taşıma” Kampanyasına Tam Destek

0
117

İskenderun Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Kekeç ve bazı mahalle muhtarları İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret ederek, “İkametimi taşıyorum, çünkü İskenderun’da yaşıyorum” kampanyasını desteklediklerini belirttiler. Belediye Başkanı Tosyalı da İskenderun’un gelişmesi ve kalkınması noktasında toplumun her kesimine büyük görevler düştüğünü belirtti.

Muhtarlarımızın Desteği Çok Önemli

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “İskenderun Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Kekeç ve Mahalle muhtarlarımız belediyemize ziyarette bulunarak İskenderun’un nüfusunun 250 binin üzerine çıkması noktasında başlatmış olduğumuz kampanyaya desteklerini bildirdiler. Kıymetli muhtarlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyor İskenderun’umuzun gelişmesi ve kalkınması noktasında her zaman el birliği içerisinde olacağımızı belirtiyorum” dedi.

İskenderun Hizmetin En Güzeline Layık

İskenderun Muhtarlar Derneği başkanı Ali Rıza Kekeç ve mahalle muhtarları ise,  “İkametimi taşıyorum, çünkü İskenderun’da yaşıyorum” kampanyasını desteklediklerini belirterek; “Bu çerçevede belediye başkanımız Sayın Fatih Tosyalı’nın başlatmış olduğu kampanyayı önemsiyor ve destekliyoruz. Bu çerçevede mahalle muhtarları olarak kentimiz adına yapılacak her türlü faydalı adımı destekliyoruz. Umarız İskenderun’umuz il de olur” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Fatih Tosyalı ve mahalle muhtarları başlatılan kampanya hakkında fikir alışverişinde bulundular. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here