GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
MUHTARLARDAN 'EVET' OYU İSTEDİ

MUHTARLARDAN 'EVET' OYU İSTEDİ

Tarih 20 Mart 2017, 18:13 Editör Dursun ONUR

TIME- AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, muhtarlardan ‘Evet’ oyu istedi.


AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, 16 Nisan’da yapılacak olan halkoylaması öncesinde Giresun Merkez ilçe mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Toplantıya AK Parti İl Başkan Vekili Kenan Tatlı, İl Genel Meclisi Başkanı Murşit Gürel ve meclis üyeleri Ahmet Şahin ve Çetin Çakıroğlu ile AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bahadır Akar da katıldı.

Muhtarlara seslenen Öztürk, muhtarların halkla devlet arasında elçi görevi yürüttüğünü, halkın nabzını en iyi tutan insanların başında muhtarların geldiğini vurguladı.

Mahalle ya da köyde herhangi sıkıntısı olan birinin Ankara’ya ulaşmadan önce ilk adres olarak muhtara gittiğini kaydeden Sabri Öztürk, muhtarların elinin güçlendirilmesinin vatandaşın sorunlarının çözümü açısından hayati öneme sahip olduğunu belirtti.

TÜM MUHTARLA İSTİŞARE HALİNDEYİZ

Miletvekili Öztürk, ‘Muhtarlarımız doğrudan halkımız tarafından seçiliyor, milli iradeyi temsil ediyor. Bu nedenle Sayın Cumhurbaşkanımız muhtarlarımızla sık sık bira araya geliyor. Seçilmiş yöneticiler atanmış yöneticilerden daha anlamlı görevler yürütmektedir. Bu anlamda da muhtarlarımızı her zaman taktir ediyoruz. Biz Giresun’da tüm köylerimizin, tüm mahallelerimizin muhtarlarıyla istişare halinde hizmet ediyoruz. Hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun tüm muhtarlarımızın, halkımızın hizmetindeyiz. Önümüzde önemli bir halkoylaması süreci var. Tüm muhtarlarımızdan, milletimizden de ülkemizin geleceği için, Türkiye’nin istikrarı için, büyük Türkiye için destek bekliyoruz' diye konuştu. 

 

 

 

Bu haber 1476 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

BAŞKAN SIBIÇ, BİR İLKE İMZA ATTI

BAŞKAN SIBIÇ, BİR İLKE İMZA ATTI GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- CHP’li Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, bir ilke imza atarak takdir topladı.

BULANCAK’TA BAŞKAN VEKİLLERİ BELLİ OLDU

BULANCAK’TA BAŞKAN VEKİLLERİ BELLİ OLDU GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- Bulancak Belediyesi’nde meclis başkan vekilleri belli oldu.
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi