Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Muhtarlardan, Cumhur İttifakı ve MHP´ye tam destek

Muhtarlardan, Cumhur İttifakı ve MHP´ye tam destek

Muhtarlardan, Cumhur İttifakı ve MHP´ye tam destek

MHP Aksaray milletvekili adayları Ramazan Kaşlı, Sefer Alkan, Aysun Hızlı Okur ve Fatih Önemli ile İl Başkanı Mustafa Çölkesen, İlçe Teşkilat Başkanları, İl Kadın Kolları Başkanı Nermin Fidan ve İl Ocak Başkanı Ali Akbulut, 24 Haziran seçimlerine sayılı gün kala Abaylar tesislerinde Muhtarlarla bir araya geldiler. MHP adayları Pazar günü yapılacak seçimlerde muhtarlardan cumhur ittifakını ve Recep Tayyip Erdoğan´ı desteklemelerini istediler.

MUHTARLAR CUMHUR İTTİFAKI DİYOR

24 Haziran seçimlerine üç gün kala Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayları Ramazan Kaşlı, Sefer Alkan, Aysun Hızlı Okur ve Fatih Önemli Abaylar tesislerinde, Aksaray Merkez ilçe ve diğer Ortaköy, Güzelyurt, Ağaçören, Gülağaç, Sarıyahşi, Eskil ve Sultanhanı´ya bağlı köy ve kasaba ile merkeze bağlı muhtarlarla bir araya gelerek Cumhur ittifakı´na ve MHP´ye destek istediler. 24 Haziran´da yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan´ı, 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde Cumhur ittifakını ve MHP´yi desteklemelerini isteyen MHP Aksaray milletvekili adayları Ramazan Kaşlı, Sefer Alkan, Aysun Hızlı Okur ve Fatih Önemli , ?Bu seçim çok önemli bir seçimdir. Cumhurbaşkanlığı başkanlık sisteminin uygulanacağı bir seçimdir. AK Parti ile birlikte Cumhur ittifakında aynı çatı altında seçimlere hazırlandık. Seçimlerden önce Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Cumhurbaşkanı adayı olarak Recep Tayyip Erdoğan´ı aday göstermiş, MHP teşkilatları olarak Recep Tayyip Erdoğan´ın cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destekleyeceğiz. Ayrıca Cumhur ittifakında Milliyetçi Hareket Partisi´nin de 24 Haziran seçimlerinde rekor bir oyla Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde rekor milletvekili sayısı ile temsil edileceğini inanıyoruz. Bu seçimler muhtarlarımızın da Cumhur ittifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi´ne olan desteklerini bekliyoruz? dediler.

İŞÇİLERDEN MHP´YE DESTEK

24 Haziran seçimleri öncesinde 24 saatin büyük bir bölümünü seçim çalışmaları içerisinde geçiren Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayları Ramazan Kaşlı, Sefer Alkan, Aysun Hızlı Okur ve Fatih Önemli, geçtiğimiz günde Türk Metal sen Sendikası ile birlikte Mercedes Benz fabrikasında çalışan işçilerle bir araya gelerek onların hem bayramlarını kutladılar, hem de 24 Haziran seçimlerinde destek istediler.

DESTEK SANDIĞA DA YANSIYACAK

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayları Ramazan Kaşlı, Sefer Alkan, Aysun Hızlı Okur ve Fatih Önemli, büyük bir birlik ve beraberlik içerisinde 24 Haziran seçimlerine hazırlanıyorlar. MHP milletvekili adayları halkın seçim çalışmalarında kendilerine ve partilerine göstermiş olduğu ilgiden ve destekten dolayı da oldukça memnunlar. Bu destek ve ilginin 24 Haziran pazar günü sandığa da yansıyacağını inandıklarını belirtiler.



İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli