20 Nisan 2024 Cumartesi   

MUHTARLAR YERİNİ KORUDU

MUHTARLAR YERİNİ KORUDU
 

Bayrampaşa’da belediye başkanı ve belediye meclis üyelerinin belli olmasının ardından gözler demokrasinin temel taşı olan muhtarlara çevrildi.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in sandıktan galip çıkmasının ardından Bayrampaşa’nın 11 mahallesindeki mevcut muhtarlar da yerini korumasını bildi ve ilçenin yerel yönetiminde bir değişiklik yaşanmadı.

Bayrampaşa’nın 11 mahallesi için 35 muhtar adayının yarıştığı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde kesin olmayan sonuçlarla birlikte mevcut 11 mahalle muhtarı yerini korumayı başardı.

Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Ramadan Bayraktar 4., Orta Mahalle Muhtarı Hilmi İnan 6., Vatan Mahallesi Muhtarı Hikmet Özbir 3., Altıntepsi Mahalle Muhtarı Selahattin Beyler 7., İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Semih Çelebi  4., Muratpaşa Mahallesi Muhtarı Seyit Keleş 3., Kocatepe Mahalle Muhtarı Ahmet Gül  4., Kartaltepe Mahalle Muhtarı Mustafa Onur 2., Yıldırım Mahallesi Muhtarı Adnan Liçina 6., Cevatpaşa Mahalle Muhtarı Halis Söyler ise 3. döneme “merhaba” dedi.

Mahalle muhtarları arasında en çok oyu alarak mahallesinde güven tazeleyen isim Yıldırım Mahallesi Muhtarı Adnan Liçina oldu.


Not: Haberin görüntüsü arşiv fotoğrafıdır.

Tarih: 01 Nisan 2019 Pazartesi    Hit: 3669

Henüz yourm yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol