MUHTARLAR MİLLETLE DEVLET ARASINDAKİ ELÇİLERDİR

SİYASET 20.03.2017 - 17:51, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2605+ kez okundu.
 

MUHTARLAR MİLLETLE DEVLET ARASINDAKİ ELÇİLERDİR

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, muhalefetin halk oylamasına karşı çıkmasının nedenini onların hiçbir zaman yüzde elli oy olamayacak olmasına bağladı.
Milletvekili Öztürk, yaklaşan halkoylaması öncesinde Giresun Merkez ilçe mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıya AK Parti İl Başkan Vekili Kenan Tatlı, İl Genel Meclisi Başkanı Murşit Gürel ve meclis üyeleri Ahmet Şahin ve Çetin Çakıroğlu ile Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Bahadır Akar da katıldı.Muhtarlara seslenen Öztürk, muhtarların halkla devlet arasında elçi görevi yürüttüğünü, halkın nabzını en iyi tutan insanların başında muhtarların geldiğini vurguladı. Mahalle ya da köyde herhangi sıkıntısı olan birinin Ankara’ya ulaşmadan önce ilk adres olarak muhtara gittiğini kaydeden Öztürk, muhtarların elinin güçlendirilmesinin vatandaşın sorunlarının çözümü açısından hayati öneme sahip olduğunu belirtti.Muhtarların doğrudan halk tarafından seçildiğini ve milli iradeyi temsil ettiğini kaydeden Milletvekili Öztürk, "Bu nedenle sayın Cumhurbaşkanımız muhtarlarımızla sık sık bira araya geliyor. Seçilmiş yöneticiler atanmış yöneticilerden daha anlamlı görevler yürütmektedir. Bu anlamda da muhtarlarımızı her zaman taktir ediyoruz. Biz Giresun’da tüm köylerimizin, tüm mahallelerimizin muhtarlarıyla istişare halinde hizmet ediyoruz. Hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun tüm muhtarlarımızın, halkımızın hizmetindeyiz. Önümüzde önemli bir halkoylaması süreci var. Tüm muhtarlarımızdan, milletimizden de ülkemizin geleceği için, Türkiye’nin istikrarı için, büyük Türkiye için destek bekliyoruz" diye konuştu.  
AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, muhalefetin halk oylamasına karşı çıkmasının nedenini onların hiçbir zaman yüzde elli oy olamayacak olmasına bağladı.
Milletvekili Öztürk, yaklaşan halkoylaması öncesinde Giresun Merkez ilçe mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıya AK Parti İl Başkan Vekili Kenan Tatlı, İl Genel Meclisi Başkanı Murşit Gürel ve meclis üyeleri Ahmet Şahin ve Çetin Çakıroğlu ile Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Bahadır Akar da katıldı.
Muhtarlara seslenen Öztürk, muhtarların halkla devlet arasında elçi görevi yürüttüğünü, halkın nabzını en iyi tutan insanların başında muhtarların geldiğini vurguladı. Mahalle ya da köyde herhangi sıkıntısı olan birinin Ankara’ya ulaşmadan önce ilk adres olarak muhtara gittiğini kaydeden Öztürk, muhtarların elinin güçlendirilmesinin vatandaşın sorunlarının çözümü açısından hayati öneme sahip olduğunu belirtti.
Muhtarların doğrudan halk tarafından seçildiğini ve milli iradeyi temsil ettiğini kaydeden Milletvekili Öztürk, "Bu nedenle sayın Cumhurbaşkanımız muhtarlarımızla sık sık bira araya geliyor. Seçilmiş yöneticiler atanmış yöneticilerden daha anlamlı görevler yürütmektedir. Bu anlamda da muhtarlarımızı her zaman taktir ediyoruz. Biz Giresun’da tüm köylerimizin, tüm mahallelerimizin muhtarlarıyla istişare halinde hizmet ediyoruz. Hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun tüm muhtarlarımızın, halkımızın hizmetindeyiz. Önümüzde önemli bir halkoylaması süreci var. Tüm muhtarlarımızdan, milletimizden de ülkemizin geleceği için, Türkiye’nin istikrarı için, büyük Türkiye için destek bekliyoruz" diye konuştu.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.