Muhtar Yıldırım'dan bir örnek davranış daha

GÜNDEM 20.02.2017 - 17:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3085+ kez okundu.
 

Muhtar Yıldırım'dan bir örnek davranış daha

Bulancak Ballıca Mahallesi Muhtarı Kadir Yıldırım,...
...mahallesi için verdiği mücadelelerle örnek muhtar profili çiziyor. Ballıca Mahalle Muhtarı Yıldırım, mahallesinin sorunlarını düzenlenen her etkinlikte dile getirip, çözüp arıyor. En son yaptığı etkinlik 16 Nisan referandum için askı listelerini cadde, cadde tek tek ayırarak bürosunun camına asarak  gelen seçmen ismini rahatlıkla bulabiliyor. Ayrıca 17-20 Mart  tarihleri arasında çıkması beklenen seçmen bilgi kağıtlarını da tek tek, ev ev dolaşarak dağıtacağını söyledi. Muhtar Yıldırım, mahallesi ve Bulancak’ın menfaatleri için her etkinlikte dikkat çekiyor. Ballıca Mahallesindeki sorunların çözümünde büyük katkısı bulunan Yıldırım , mahalle sakinleri tarafından da seviliyor. Mahalle sakinleri; "Muhtarımızdan çok memnunuz. Mahallemiz ve Bulancak  için tüm etkinliklerde herkes Muhtarımızı görebilir. Muhtarımızın bu kadar yaptığı işe bağlı olması, bizlerin de mahallemiz için bir şeyler yapmamız için harekete geçiriyor. Bizler her zaman Muhtarımızın yanındayız" dediler.Muhtar Kadir Yıldırım ise; "Ben, yaptığım işin hakkını vermek isterim. Eğer Ballıca Mahallesinin muhtarı isem, bu mahallenin sorunlarını çözmek için çaba sarf etmem gerekir. Gayem, yaşadığım mahallemin her noktasına hizmetlerimizle katkı sunmak. Ballıca Mahallesi sakinlerinin yaşamlarını daha da kolaylaştırmaktır. Ben sürekli Belediye Meclis toplantılarına gelirim. Burada mahallemin sorunlarını meclise sunarak, çözüm arayışı içerisinde olurum. Sağ olsunlar gerek Belediye Başkanımız ve yardımcıları sorunlara karşı duyarlılıklarını gösteriyorlar" dedi. 
Bulancak Ballıca Mahallesi Muhtarı Kadir Yıldırım,...
...mahallesi için verdiği mücadelelerle örnek muhtar profili çiziyor. Ballıca Mahalle Muhtarı Yıldırım, mahallesinin sorunlarını düzenlenen her etkinlikte dile getirip, çözüp arıyor. En son yaptığı etkinlik 16 Nisan referandum için askı listelerini cadde, cadde tek tek ayırarak bürosunun camına asarak  gelen seçmen ismini rahatlıkla bulabiliyor. Ayrıca 17-20 Mart  tarihleri arasında çıkması beklenen seçmen bilgi kağıtlarını da tek tek, ev ev dolaşarak dağıtacağını söyledi. Muhtar Yıldırım, mahallesi ve Bulancak’ın menfaatleri için her etkinlikte dikkat çekiyor. Ballıca Mahallesindeki sorunların çözümünde büyük katkısı bulunan Yıldırım , mahalle sakinleri tarafından da seviliyor. Mahalle sakinleri; "Muhtarımızdan çok memnunuz. Mahallemiz ve Bulancak  için tüm etkinliklerde herkes Muhtarımızı görebilir. Muhtarımızın bu kadar yaptığı işe bağlı olması, bizlerin de mahallemiz için bir şeyler yapmamız için harekete geçiriyor. Bizler her zaman Muhtarımızın yanındayız" dediler.
Muhtar Kadir Yıldırım ise; "Ben, yaptığım işin hakkını vermek isterim. Eğer Ballıca Mahallesinin muhtarı isem, bu mahallenin sorunlarını çözmek için çaba sarf etmem gerekir. Gayem, yaşadığım mahallemin her noktasına hizmetlerimizle katkı sunmak. Ballıca Mahallesi sakinlerinin yaşamlarını daha da kolaylaştırmaktır. Ben sürekli Belediye Meclis toplantılarına gelirim. Burada mahallemin sorunlarını meclise sunarak, çözüm arayışı içerisinde olurum. Sağ olsunlar gerek Belediye Başkanımız ve yardımcıları sorunlara karşı duyarlılıklarını gösteriyorlar" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.