MAHALLEYE HEYECAN GELDİ

Çilhane Mahallesi’nde 31 Mart yerel seçimlerinde 774 oy alarak Muhtar seçilen Yaşar Hocaoğlu, ilk günden itibaren ekibiyle yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor.

Bafra Çilhane Mahallesi Muhtarı Yaşar Hocaoğlu, Mahalle halkıyla birlikte yaptığı hizmetlerle, yardım kampanyalarıyla, sosyal ve kültürel etkinliklerle kendinden söz ettiriyor. Hocaoğlu, klasik muhtar anlayışını bir kenara bırakarak, Çilhane mahallesi  halkının tüm sorunlarına parmak basıyor. Kısıtlı imkanlara rağmen mahallenin tüm eksikliklerini gidermek için Bafra Belediyesi,Kaymakamlık,mülki ve idari amirlerin desteği ile çözmeye çalışıyor.

MUHTARLIK BİNASI

Vatandaşlara daha iyi hizmet vermek için Çilhane Mahallesinin "50 yıllık hasreti olan muhtarlık binasının gerçekleştirilmesini sağlayan Hocaoğlu,günün her saatinde muhtarlık binasında vatandaşların sorunlarını dinliyor.

ÜCRETSİZ AYAKKABI DAĞITIMI

Muhtar Hocaoğlu,geleneksel hale getirdiği ücretsiz ayakkabı dağıtımını bu yılda sürdürdü.

Muhtarlık binasının önünde açmış olduğu tezgahta sergilenen ayakkabılar ihtiyacı olan vatandaşlar tarafından ücretsiz bir şekilde alınıyor. Bu çalışmalar vatandaş tarafından büyük takdir topluyor