MÜHENDİSLER İŞ GÜVENLİĞİNİ ANLATTI

MÜHENDİSLER İŞ GÜVENLİĞİNİ ANLATTI

Makina Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği bünyesinde faaliyet yürüten İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Komisyonu aralıksız çalışmalarına...

Makina Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği bünyesinde faaliyet yürüten İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Komisyonu aralıksız çalışmalarına devam ediyor. Her ay İSG verilerini açıklayan ve iş güvenliğine vurgu yapan komisyon son etkinliğinde lise öğrencileri ile buluşu.

            İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Komisyonu hazırladığı temel iş güvenliği eğitim sunumu ile Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi öğrencilerine anlatımda bulundu. Makina Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği adına etkinliğe A sınıfı İSG uzmanı ve komisyon başkanı Can Bulut Yılmaz, B sınıfı İSG uzmanları ve komisyon üyeleri Leyla Gündoğdu Akça, Nuray Bektaşoğlu, ve C sınıfı İSG uzmanı, komisyon üyesi Barış İnce katıldı. Lise öğrencilerinin atölyelerde ve okul içerisinde dikkat etmeleri gereken kuralların ve alınması gereken önlemlerin anlatıldığı seminer TEV merkez binasında gerçekleşti. İş güvenliğinin sadece fabrika ve işyerlerinden ibaret olmadığını belirten İSG uzmanları ve mühendisler özellikle evlerde ve eğitim kurumlarında kazaların yaşanmaması için temel önlemlere dikkat çektiler. Sosyal sorumluluk anlamında İSG kurallarını ve güvenlik önlemlerini öğrencilere, ev hanımlarına, çocuklara anlatmak için kendilerine hedef koyan İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Komisyonu önümüzdeki süreçte daha etkin ve geniş katılımlı etkinlikler planladıklarını aktardılar.

            TEVİTÖL öğrencileri ile yapılan seminerin ardından mühendisler öğrencilerin sorularını cevapladılar.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.