MUHATAP KİM?

MHP Antalya İl Başkanı değişikliğinin ardından Alanya'dan iki isim yönetime girdi. İlçe yönetimine yakın isimlerin yerine tam tersi bir tercih kullanılırken, Teşkilat Başkanı Hilmi Er'in görevden alınacağına dair iddialar ayyuka çıktı.

MUHATAP KİM?

MHP Antalya İl Başkanı değişikliğinin ardından Alanya'dan iki isim yönetime girdi. İlçe yönetimine yakın isimlerin yerine tam tersi bir tercih kullanılırken, Teşkilat Başkanı Hilmi Er'in görevden alınacağına dair iddialar ayyuka çıktı.

30 Mayıs 2016 Pazartesi 23:44
 MUHATAP KİM?
MHP Antalya İl Başkanı değişikliğinin ardından Alanya'dan iki isim yönetime girdi. İlçe yönetimine yakın isimlerin yerine tam tersi bir tercih kullanılırken,  Teşkilat Başkanı Hilmi Er'in görevden alınacağına dair iddialar ayyuka çıktı. Bu iddiaları sorduğumuz Başkan Er, “Bu sorunun muhatabı ben değilim” yanıtını verirken, sorunun muhatabı olarak kimi kastettiği hakkında bilgi vermedi. İl Başkanı Aksoy ise bugüne kadar MHP düşmanlığı yapan kesimlerin değişim istediğine dikkat çekerek, “Kandil bile MHP'de değişim istiyor. Gerisini siz düşünün” dedi.

ALANYA’DAN YÖNETİME İKİ İSİM
Muhaliflerin kongre davetine katıldığı için görevdeb alınan Adnan Kaya’nın görevden alınmasının Antalya İl Başkanlığı görevine getirilen Mustafa Aksoy, yeni yönetim kurulu üyeleri ile dün ilk açıklamasını yaptı. Aksoy’un yönetiminde Alanya’dan Mustafa Türkdoğan ve Mustafa Sünbül de yer aldı. İki ismin de mevcut ilçe yönetimi ile mesafeli olması dikkat çekti.

KANDİL BİLE ‘DEĞİŞİM’ DİYOR!
İl Teşkilatındaki değişimin MHP’deki uyumlu teşkilat yapısını korumak adına yapıldığını vurgulayan Aksoy, ülkücü hukuku koruyarak beraberlik içinde hizmetler sunacaklarını söyledi. Ancak genel merkezde değişim isteyenlerin arasında geçmişte ülkücü düşmanlığı yapanların da yer aldığını, hatta eli kanlı teröristlerin bile değişim istediğini aktarararak MHP üzerinde oyunlar oynandığını ve hesaplar yapıldığını vurguladı.

İLÇELERDE BİRLİK SAĞLAYACAĞIZ
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli liderliğinde ilerleyeceklerini vurgulayan Aksoy, “10 Temmuz 2016 tarihinde seçimli kongrede eksikliklerimizden arınacağız, güçlenerek çıkacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Antalya’da ülkücü gönülleri birleştireceğiz. Tüm ilçe teşkilatlarımızla birlikte gönül seferberliği başlatacağız. Yorulmayacağız, bıkmayacağız. Herkesi kucaklayacağız” diye konuştu.

‘MUHATABI BİZ DEĞİLİZ’
Mustafa Aksoy'un il başkanı olarak atanmasını değerlendiren MHP Alanya İlçe Başkanı Hilmi Er, “Biz de sosyal paylaşım ağı ve basından öğrenmiş bulunuyoruz. Yeni İl Yönetimi Genel Merkezimiz tarafından atanmış durumdadır. Mustafa Aksoy başkanıma hayırlı olsun. İnşallah hayırlı hizmetler yapmak nasip olur. Mustafa Türkdoğan ve Mustafa Sünbül arkadaşlarımızın da il yönetimine yazıldıklarını öğrendik.  Görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
Kendisi gibi muhaliflerin davetine katılan Kaya’nın görevden alınıp Aksoy’un il başkanı olmasının ardından kendisinin de görevden alınıp alınmayacağıyla ilgili soruyu da yanıtlayan Hilmi Er, “Biz görevimizin başındayız. Bu sorunun muhatabı biz değiliz. Biz her zamanki gibi çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.
Son Güncelleme: 30.05.2016 23:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81