Muharrem İnce seçimlerin ardından ne yapacağını açıkladı

Düzenleyen:
Muharrem İnce seçimlerin ardından ne yapacağını açıkladı

POLİTİKA Haberleri

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçimleri kaybetmesinin ardından basın toplantısı yaptı.

Ahmet Aydemir - Türkiye gazetesi  İnce, son açıklanan rakamlara göre 30,6 alarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın (52,6) ardından ikinci sırada yer aldı.

Millet İttifakı adı altında Saadet Partisi ve İyi Parti ile seçime giren CHP ise 22,6 gibi bir rakamla seçimde en çok oy alan ikinci parti oldu.

24 Haziran akşamı FOX TV sunucusu İsmail Küçükkaya, "Biraz önce Muharrem İnce'ye mesaj attım. 'Adam kazandı' dedi. Erdoğan'ın kazandığını söyledi. Yorumunu çok merak ediyordum. 'Adil bir seçim olmadı ama kazandığını kabul ediyorum' dedi" Tweet'ini paylaşmıştı.

Muharrem İnce, bugün basın toplantısında yaptığı açıklamada gazeteciden dost olmayacağını belirterek, ''İsmail Küçükkaya'nın bunu haber yapacağını bilmiyordum. Gazetecilerle dost olunmaz. Ben dost bir şekilde yazmıştım o mesajı. Bu açıklamayı basın önünde kendim çıkıp yapacaktım.'' diyerek Küçükkaya'ya sitem etti.

''ON MİNUTE'' ÇIKIŞI

Yabancı bir gazetecinin İngilizce sorusu üzerine İnce, ''Tercümanınız var mı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ''One minute'' İngilizcesi gibi devam etmeyelim'' çıkışı salonda gülüşmelere sebep oldu.

MAĞLUBİYETİN ARDINDAN NE YAPACAĞINI AÇIKLADI

Bir gazetecinin ''CHP Genel Başkanlığına aday olur musunuz?'' sorusuna ise İnce, ''Bu konuyu sizinle tartışmayacağım, mücadele etmek için illa milletvekili olmak gerekmez, mücadelenin çok çeşitli yolları vardır. Parti içi meselelerimizi sizinle tartışmayacağım.'' diyerek; siyaset yapmaya devam edeceği mesajını verdi.

 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...