Tgrt Haber
25 Haziran 2018 12:04

Muharrem İnce: Seçim sonuçlarını kabul ediyorum

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce seçimlerin ardından ilk açıklamasını yaptı. İnce, "Seçim sonuçlarını kabul ediyorum." ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce: Seçim sonuçlarını kabul ediyorum
muharrem ince

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce seçimlerin ardından ilk kez kameraların karşısına geçti.

İnce'nin açıklamasından satır başları şöyle:

Değerli basın mensupları çok teşekkür ederim ilginiz için. Sağ olun var olun. Öncelikle sosyal medyada dolaşan bu asparagas haberlerle başlayayım, bunların hepsi yalandır. Beni kimse kaçırmadı.Bunlar birkaç şizofrenin hasta insanların, ciddiye alıp yaymak da problem ama. Böyle bir şey yok. Bunların hepsi asparagas şeylerdir.

SEÇİM SONUÇLARINI KABUL EDİYORUM
Seçimde her sandıkta ıslak imzalı tutanak tutulur. Altında bizim görevlilerimizin imzası bulunur. Bizim için gerçek seçim sonuçları bu tutanaklarda yazan rakamlardır. Görevlilerimizin bize ulaştırdıkları tutanaklarda, YSK'nın açıkladığı oranlar ve rakamlar arasında anlamlı bir farklılık yoktur. Olan farklılıklar toplam sonucu değiştirecek nitelikte değildir. Dolayısıyla seçim sonuçlarını kabul ediyorum.

HATA YAPTIM
Orada bir hatam oldu, onu kabul edeyim. Ben İsmail Küçükkaya'ya arkadaşça mesaj attım. Onun haber yapacağını tahmin etmedim. Benim gibi deneyimli siyasetçinin bunu yapmaması gerekirdi. Vatandaşlarımızın bunu bir tweetle öğrenmemesi gerekirdi. Onu haber yapacağını düşünmediğim için, demek ki gazetecilerle dost olurken daha dikkatli olmak gerekiyormuş. Hata benim, bir hata yaptım o konuda. Özür diliyorum o konu için.

CHP'NİN YANLIŞLARI VAR
​CHP'nin yanlışları var mıdır? Vardır. Medyanın önünde bu konulara girmeyeceğim.

.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...