Hava Durumu

:

:

:

Muhammet-Sümeyra Şen Evlenip, Mutluluğa Yelken Açtı

16 Eylül 2019 Pazartesi 13:26

SONMANŞET.COM- TARSUS Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen Polis Memuru olan oğlunu evlendirdi. Duran - Hayriye Şen çiftinin Şanlıurfa Emniyet teşkilatında görevli Polis memuru olan oğulları Muhammet ile Nuran Ahmet Yanık çiftinin güzel kızları hemşirelik yapan Sümeyra görkemli bir törenle dünya evine girdi.

Muhammet-Sümeyra Şen Evlenip, Mutluluğa Yelken Açtı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen Polis Memuru olan oğlunu evlendirdi.

Duran - Hayriye Şen çiftinin Şanlıurfa Emniyet teşkilatında görevli Polis memuru olan oğulları Muhammet ile Nuran Ahmet Yanık çiftinin güzel kızları hemşire yapan Sümeyra görkemli bir törenle dünya evine girdi.

Şoförler Odası Balo Salonu'nda gerçekleştirilen düğün törenine Kaymakam Kadir Sertel Otcu, AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Emniyet Müdürü Halis Ünal, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, Emniyet Müdür vekili Oğuz Şahin, MESOB Başkanı Talat Dinçer, MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Tarsus'un geçen dönem belediye başkanı Şevket Can, tüm Meslek Odası başkanları, dernek ve kooperatiflerin başkan ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, her iki ailenin yakınları, dost ve akrabaları ile genç çiftin arkadaşları katıldı.

Düğüne katılan davetliler, Sümeyra ve Muhammet Şen çiftinin mutluluğunu paylaşıp, müzik eşliğinde doyasıya eğlenme fırsatı buldu.

Şen ve Yanık aileleri ise çocuklarının mürüvvetlerini görmenin mutluluğunu yaşarken, gelen konuklarla yakından ilgilendi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.