Tire’de takı tasarım işiyle uğraşan Abdullah Arslanoğlu 19 yaşındaki kızı Burçak’ın 6 aydır kayıp olduğu iddia ederek kızını aramaya başladı. Kızının hayatından şüphe duyduğunu dile getiren Arslanoğlu, kızını bulmak için bugün ATV ekranında Müge Anlı’nın sunduğu ‘Tatlı Sert’ programına katıldı. Programda kurduğu çelişkili cümlelerle tepki çeken Arslanoğlu, Müge Anlı’yı da çileden çıkardı

TUTARSIZ TAVIRLAR SERGİLEDİ

Programın başlarında sergilediği tavır ile ilerleyen dakikalarda sergilediği tavır bambaşka olan Arslanoğlu, stüdyodaki seyircilerin de tepkisini çekti. Müge Anlı’ya art arda gelen mesajlar ise Arslanoğlu’nun tüm ifadelerini boşa çıkardı.

TİRE’DEN YAYINA BAĞLANDILAR

Arslanoğlu’nun katıldığı canlı yayını takip eden Tireli bir kadın, telefonla yayına bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu. İsmini vermek istemeyen kadın, Arslanoğlu’nun kendini tanıttığı gibi biri olmadığını iddia etti. Kayıp olduğu iddia edilen Burçak ile kendi kızının sınıf arkadaşı olduğunu söyleyen kadın, Arslanoğlu’nun kızına şiddet uyguladığını iddia etti.

KENDİ İSTEĞİYLE EVDEN AYRILMIŞ

Müge Anlı, programın ilerleyen dakikalarında kayıp olduğu iddia edilen Burçak’a ulaşmayı başardı. Telefon bağlantısı ile canlı yayına katılan Burçak, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalarla babasının tüm iddialarını boşa çıkaran Burçak, babasının kendisine ve diğer çocuklarına şiddet uyguladığını da doğruladı. Kendi isteğiyle evden ayrıldığını da ifade eden Burçak, kendine yeni bir aile kurduğunu söyledi.

YORUM YAĞMURUNA TUTTULAR

Yayını takip eden izleyiciler Abdullah Arslanoğlu’nun sosyal medya hesaplarını mercek altına aldı. Arslanoğlu’nun hemen her paylaşımına tepki gösteren kullanıcılar, dakikalar içinde yüzlerce yorumla Arslanoğlu’na tepki gösterdi.

Editör: Haber Merkezi