Sökülen ağaçların yerine yenilerini dikti

GÜNDEM 09.11.2017 - 14:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2731+ kez okundu.
 

Sökülen ağaçların yerine yenilerini dikti

Başkan Yakar, geçen hafta sökümüne başlanan ağaçların Pazarsuyu Dere kenarına dikildiğini yerlerine ise yeni ağaçlar diktiklerini söyledi.
Geçtiğimiz hafta yol düzenleme ve genişletme çalışması nedeniyle Ballıca Mahallesinde kesilen ağaçların yerine yeni ağaçlar dikilmeye başladı. Vatandaşların şikayeti üzerine olay yerine giden muhabirlerimiz ağaçların sökülerek Pazarsuyu dere kenarına dikildiğini yerlerine ise yeni ağaçlar dikileceğini öğrendi. Şerit genişletme ve kaldırım çalışmaları yapılan alanda ağaç dikimi gerçekleştiren Belediye Başkanı Recep Yakar, "İki araç gidişi geliş yapacak şekilde caddemizi yeniliyoruz. Bu yüzden eski ağaçlarımızı olduğu yerden mecburen sökerek, Pazarsuyu deresinde dere kenarına dikiyoruz. Çünkü ağaçlarımız bizim vazgeçilmezlerimizdendir. Toplum yanlış anlamasın katletme, kesme asla düşünülemez biz bu işe çok önem verdiğimizi yenilemiş olduğumuz şehir içinde bütün caddelerde gösteriyoruz. Bütün caddelerimize biz fidan ve bodur ağaçlar dikiyoruz ki şehir içinde bodur ağaçların dışında büyük ağaçlar olsun istemiyoruz. Özelliklede yenileyeceğimiz ana caddemiz 15 Temmuz Caddesinde yetişmiş ağaçları da yerleştirmek şartıyla, bina dışlarının tamamını da yapmak şartı ile yeni bir cadde oluşturacağız" dedi. Başkan Yakar'a ağaç dikim çalışmasında AK Parti İlçe Başkan Adayı Necati Yıldırım'da eşlik etti. 
Başkan Yakar, geçen hafta sökümüne başlanan ağaçların Pazarsuyu Dere kenarına dikildiğini yerlerine ise yeni ağaçlar diktiklerini söyledi.

Geçtiğimiz hafta yol düzenleme ve genişletme çalışması nedeniyle Ballıca Mahallesinde kesilen ağaçların yerine yeni ağaçlar dikilmeye başladı. Vatandaşların şikayeti üzerine olay yerine giden muhabirlerimiz ağaçların sökülerek Pazarsuyu dere kenarına dikildiğini yerlerine ise yeni ağaçlar dikileceğini öğrendi. Şerit genişletme ve kaldırım çalışmaları yapılan alanda ağaç dikimi gerçekleştiren Belediye Başkanı Recep Yakar, "İki araç gidişi geliş yapacak şekilde caddemizi yeniliyoruz. Bu yüzden eski ağaçlarımızı olduğu yerden mecburen sökerek, Pazarsuyu deresinde dere kenarına dikiyoruz. Çünkü ağaçlarımız bizim vazgeçilmezlerimizdendir. Toplum yanlış anlamasın katletme, kesme asla düşünülemez biz bu işe çok önem verdiğimizi yenilemiş olduğumuz şehir içinde bütün caddelerde gösteriyoruz. Bütün caddelerimize biz fidan ve bodur ağaçlar dikiyoruz ki şehir içinde bodur ağaçların dışında büyük ağaçlar olsun istemiyoruz. Özelliklede yenileyeceğimiz ana caddemiz 15 Temmuz Caddesinde yetişmiş ağaçları da yerleştirmek şartıyla, bina dışlarının tamamını da yapmak şartı ile yeni bir cadde oluşturacağız" dedi.

Başkan Yakar'a ağaç dikim çalışmasında AK Parti İlçe Başkan Adayı Necati Yıldırım'da eşlik etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.