Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

MUCiZE GERÇEKLEŞTi!

MUCiZE  GERÇEKLEŞTi!

Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımla sesini binlerce kişiye duyurmayı başardı.

 

Gürgentepe’li Melisa Şanlı duyarsız kalmadı. Fatsa’da işletme sahibi olan Melisa Şanlı daha öncede çocuklara yapmış olduğu yardımlar ile gündeme gelmişti. Türkiye Melisa’yı genç yaşta kocaman yüreği ile tanıdı. İşletme gelirlerinin tamamını başta çocuklara ve dar gelirli ailelere adayan Melisa Şanlı duyarlılığını sürdürüyor.

 

3 KAMYONLA YOLA ÇIKTI

Gürgentepe ilçesinde Aksu ailesi için yardım kampanyası başlatan Şanlı, kısa sürede hayırsever vatandaşların yardımı ile inşaat halindeki evin bütün onarımını, eşyasını ve 1 yıllık erzak ihtiyacını giderdi. Geçtiğimiz pazar günü Fatsa’dan Gürgentepe ilçesine 3 kamyonla yola çıkarak Gürgentepe’li Aksu ailesinin yüzünü güldürdü.

 

HAYIRSEVERLER SESSİZ KALMADI

Melisa’nın sosyal medya üzerinden yapmış olduğu çağrıya hayırseverler sessiz kalmadı. Birçok esnaf ve hayırsever vatandaşların yardımı ile birlikte, ailenin inşaat halindeki evinde tadilat çalışmaları başladı. Eşya ve gıda yardımı yapıldı.

 

KAPI KAPI DOLAŞTIK

Melisa Şanlı, “Dört gün içinde çığ gibi büyüdük. Ben paylaşımlarımı yaparken bu kadar ses getireceğini düşünmemiştim. Birkaç ay içinde hallederim diye düşünüyordum. Aksu ailesi benim için gerçekten çok önemliydi. Aileyi gördüğüm günden beri çok huzursuz oldum. Rahat uyku uyuyamadım. Uyumaktan utanır mı insan? Ben utandım. Giydiğim kıyafetten utandım. Ayakkabılarımdan utandım. İnanılmaz sarsıldım. Gecemi gündüzüme kattım. Yılmadım. Yılmak istemiyorum da. Bir çok aileye yardımcı olmaya çalışıyorum. Ordu ve Fatsa’dan kapı kapı gezip bütün yardım etmek isteyenlerden gidip kendimiz aldık. Pazar günü mucize yaşandı. 100 yakın kişi ile gittik aksu ailesine. 3 Kamyonla dolu dolu gittik. İçimiz kıpır kıpır hepimiz çok heyecanlıydık. Bir yandan hüzünlüydük. Ama aile artık çok mutlu bunu bilmek bize yetti. Çocuklar bizi köy yolunun başında bekliyordu. Kar, soğuk demeden. Ayaklarında ayakkabı yok. O anı anlatamıyorum inanın. Kelime bulamıyorum. Sadece gözlerim doluyor her defasında. Çocukların umudu olmak, umudun karşılığını verilmek inanılmaz güzel. Allah herkesten razı olsun. Ordu Offrod ekibi ve hayırsever vatandaşlar ile birlikte inanılmaz mucizevi bir an yaşadık. Herkese çok teşekkür ediyorum. Yardımlarınızı eksik etmeyin.” Diyerek mutluluğunu dile getirdi.

MELİSA’DAN YENİ KAMPANYA

Yeni bir kampanya başlattıklarını da anlatan Melisa, “Biz birlikte güzeliz. Birlikte güçlüyüz. Aksu ailesi kenetlenmişken, Fatsa’da bir kızımızın çocuk odasına ihtiyacı vardı. Onu da tamamladık. Çok hızlı ilerliyoruz. Lütfen elinizde kullanmadığınız eşyalarınızı ihtiyacı olanlardan esirgemeyin. Biz yeni bir kampanya başlattık. Daha bir çok ailenin bize ihtiyacı var. Ben demiyorum çünkü biz artık kocaman bir aileyiz. Yalnız değilim. Bir çok kardeşimize mutluluk, sevinç, umut olmaya devam edelim. Bir ay sürecek bir yardım kampanyası başlatıyorum. Evinizde kullanılmamış ama eski olmayan kullanılabilir ve temiz halde olan giysi, mutfak eşyası, halı, kilim, mont, bot, mobilya, battaniye, yorgan… bir evin ihtiyacı olabilecek her şeyin yardımlarını kabul ediyoruz. Biliyorsunuz çocuklar adına işlettiğim bir iş yerim var her zaman toplamaya çıkamıyorum. Adresime getirebilirseniz çok sevirim. Adresim: Kurtuluş Mahallesi Şehit Kazım Duvan Sokak No:7/b Yıldız Kent Sitesi B Blok Kat:9 Daire:20 Fatsa/Ordu şeklindedir. Ben 9. katta oturduğum için toplanan yardımlarını çıkarıp indirmek çok zor oluyordu. Buradan site yönetimimize teşekkür ediyorum. Benim için bir depo temin ettiler ve kira almayacaklarını söylediler. Dükkan katını bizim sevabımız olsun diyerek bize açtılar. Allah razı olsun.” Dedi.

 

İYİLİK BULAŞICIDIR

Melisa Şanlı, sözlerini, “Ben inanıyorum ki iyilik bulaşıcıdır. Biz daha büyük bir aile olacağız. Daha güzel yarınlarımız olacak. Daha fazla aileye, çocuklara umut olacağız. Hep birlikte yapacağız. Desteklerinizi hiçbir zaman esirgemeyin. Yardımda bulunan, yardım için imkanı olmayı bizlere dualarında yer veren herkesten Allah razı olsun. Hepinize çok Teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.” Diyerek bitirdi. Özel Haber: Dilek TİRYAKİ

 



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı