Muammer Keskin, Mehmet Tekin'e tarihe not düşecek çarpıcı açıklamalar yaptı.

Muammer Keskin, Mehmet Tekin'e tarihe not düşecek çarpıcı açıklamalar yaptı.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tekin aracılığı ile tüm CHP’li üye ve delegelere mesaj gönderirken tarihe not düşecek açıklamalarda bulundu.

Şişli’deki CHP delege seçim süresi sona ermiştir. Seçilen ve seçilemeyen büyük ailem olan CHP’deki tüm yoldaşlarıma hayırlı olsun.

Bu seçim süreci içerisinde yaşanmış olabilecek tüm olumsuzlukları unutarak birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir aile olma zamanıdır.

“İNKAR EDİLEMEZ GERÇEKLER VAR”

Ben, Muammer Keskin olarak 40 yıldır Şişli’de yaşayan bir Şişliliyim. Şişli’de de 40 yıldır siyaset yaptığım nasıl bir gerçek ise, bu siyaset süresince de Kırmızı Liste ile anıldığımda da bir gerçek. Tüm bu gerçeklerde asla inkâr edilemez.

“BEN TÜM RENKLERİN BAŞKANI VE ABİSİYİM”

Bir delege seçim süresi yaşandı. Ve bugün itibari ile sona erdi. Bu saatten sonra Şişli’nin ve Şişli Belediyesi’nin hak ettiği yere gelmesi için hep birlikte mücadele zamanıdır.

Ben Şişli Belediye Başkanı olmadan önce CHP’den aday oldum. Şişli Belediye Başkanı olduktan sonra da CHP rozetini çıkararak tüm Şişli’nin belediye başkanı olacağımı söyledim. Ve sözümü tutarak öylede yaptım.

“BÜYÜK AİLEME ASLA AYIRIMCILIK YAPAMAM”

Şimdi de söylüyorum. Ben renk ayırımı yapmadan, tüm renklerin belediye başkanı ve abileri olacağım.    

Ben Muammer Keskin olarak ne söz verdiysem yaptım, bundan sonra da yapacağım. Bundan kimsenin endişesi olmasın.  

Ben Şişli’de tüm siyasi partiye mensup ve farklı düşüncelere belediye başkanlığı yaparken, kendi yol arkadaşlarım ve büyük ailem olan CHP’li kardeşlerime mi ayırımcılık yapacağım. Bu söz konusu dahi olamaz.

“NE SÖYLEDİYSEM YAPTIM, BUNDAN SONRADA DA YAPACAĞIM”

Seçimlerden önce benim belediye başkanı olacağıma inanmayanlar vardı. Ben o seçim süresince karşımdaki tüm siyasilerin aldığı oyların toplamı kadar oy alacağımı söylemiştim. Ve öyle de oldu.

Şimdi de diyorum ki; benim başarısız olacağımı düşünenlere ve başarısız olmam için uğraşanlara diyorum ki; tüm oyunlarınızı bozacağım. Ben Şişli Belediyesi’ni ve Şişli’yi hak ettiği yere taşıyacağım.

“BENİ YIPRATMAK İSTEYENLER YANILACAKALR”

Beni birtakım isimlerle birlikte olduğumu söyleyerek ve olmadık olayları olmuş gibi göstererek bir sonuca ulaşamayacaklarını da zamanla anlayacaklar ve yaşayarak ta görecekler. Zaman her şeyin ilacıdır.

Ben bana inananların inançlarını boşa çıkartmadım. Bundan sonra da çıkartmayacağımdan herkes emin olsun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.