SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MTÜ Yeşilyurt Kampüs İnşaatı Sürüyor

0
Güncellendi - 2020-02-24 07:19:04
MTÜ Yeşilyurt Kampüs İnşaatı Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Beylerderesi kampüs inşaatı hızla yükseliyor.

Malatya merkez ilçe Battalgazi yerleşkesinde, 2018 yılında eğitime açılan Turgut Özal Üniversitesi için merkez ilçe Yeşilyurt Beylerderesi mevkiinde de başka bir kampus için inşaat çalışması devam ediyor. Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Aysun Bay Karabulut, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, diğer ilgili ve yetkililer, Turgut Özal Üniversitesi Yeşilyurt Beylerderesi kampüs inşaatını gezerek incelemelerde bulundu.

Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Aysun Bay Karabulut, inşaatın son durumu hakkında bilgiler aktardı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • Serkan (4 yıl önce)
    Tabii yorumunuzu paylaşamazsin sayin gazetenizin sahibide oglunu işe aldirdi degilmi ...... EDİTÖR: Aynı kurumla ilgili sürekli 'tezvirat' yapıyorsunuz. Geçmişteki yorumlarınızdan bazıları için 'acaba doğru olabilir mi?' diye az da olsa kuşkumuz vardı, ama bu yorumunuzla onu giderdiniz. Çünkü tamamen yalan bu son yazdığınız. Onun için bundan böyle göndereceğiniz tüm yorumlarınız direkt çöpe yönlendirilecektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Vallaha yazacak çok sey varda .yazmaya gerek yok degmez .....
    0
    0
    Yanıtla
  • Gül beyaz (4 yıl önce)
    Malatya'da iş çok ama hepsi torpil var benim kızım iş güvenliği uzmanı ama iş bulamiyor sayın belediye başkanı miza sesleniyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)
    Biri doğuda İnönü digeride en iyi mevki batı aksi. Bırakın demogoji siyaseti ..Doğu batı aksi ulaşım,kira dengesi ,esnaf işletmeler için tam dağılım iyidir ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Muharrem ç.oğlu (4 yıl önce)
    Arkadaşlar eleştiri yaparken olaya daha geniş bir perpeslikten bakmak lazım.Gelişen tüm üniversiteler anayolkavşaklarındadır .ulaşım soronu olmamalı.Öğrenci gecenin herhangi bir saatindede gelse sorunsuz olarak kalacağı yere gidebilmeli.Bu konuda beylerderesi isabetli bir karar.Rektör hanımı kutluyorum.Birde lütfen bölgecilik yapmayalım yeşilyurtta bizim B.gazide bizim.Herkese iyi pazarlar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Esnaf (4 yıl önce)
    Bu yüzleri görünce moralim bozuluyor akpartiden Sizin sayenizde nefret ediyorum artık.bişeyler Yapıyomuş gibi görüntü veriyorlar bide işiniz gücünüz Reklam gösteriş allah için gönülden bi iş yapan yok çünkü hakkıyla bu makamlara gelmiş kişiler degilsiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan (4 yıl önce)
    Üniversite özerktir Rektör o bölge belediye başkanı ile yeni kurulan fakulte binalarını geziyor ki takdir edilmeli bir kadjn neler yapabilir helal olsun hocaya ve ekibine tebrikler... Üstelik ili taraf içinde çalışan bir rektör var bence Malatya kazanmak istiyorsa bu tür projeleri desteklemeli değerelerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Orduzu (4 yıl önce)
    Sayin zenginler battalgazide arsalar ucuz orduzunun alt taraflarinda ucuz gelin alin buralardan maksat burada gelissin siz godamanlar gelince bizde hizmet goruruk sayenizde yoksa köy gibi kaliriz gelişmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemil (4 yıl önce)
    Bizimkiler bir yeri teftişe veya gezmeye gittiklerinde aklıma hemen Kuzey Kore'nin devlet başkanı Kim Jong-un geliyor. O da gezerken arkasına olabildiği kadar üst düzey bürokrat veya general alıp teftişe gidiyor. Başkan Kim de inşaatlardan anlarmış gibi direktifler veriyor, fotoğraftaki hanımefendi de direktif veriyor. Her şey show üzerine kurulunca böyle oluyor demekki.
    0
    0
    Yanıtla
  • Koca fotoğrafta rektörün direktif verdiğini mi okuyabildin. Pes gerçekten.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet BİRİŞİK (4 yıl önce)Cemil isimli kullanıcı yorumuna
    Başkan inşaat mühendisi efendim
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Battalgazi de açılması gereken kampüs inşaatı da yine her yatırım gibi Yeşilyurt a kaydırıldı yine hüsran gelecek seçimde hangi yüzle Battalgazi li lerin karşısına çıkacak bu siyasiler
    0
    0
    Yanıtla
  • Hangi devlet yatırımlar Yeşilyurt'ta yapıldı. İnönü Üniversitesi, Turgut Özal Tıp Merkezi, Turgut Özal Üniversitesi. Stadyum vb. yatırımlar hangi ilçede.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bi eğitim kurumundan bahsediliyor, ticari amaçlı bir yatırımdan değil.Ùniversite kampüsleri, ulaşımı kolay, alanı geniş, gelişmeye müsait ve mümkünse şehirlerarası yol üstünde olur. Şu esnaf kazansın, şu ilçe kıymetlensin mantığı değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu İbrahim (4 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Yeşilyurt sanki malatyanın bir ilçesi değilmi, her şey batalgazide memet... Bu kin bu nefret nedir memo. Bütün ilçeler gelişsin. Hangi yüzle Yeşilyurt oy verecek. Battalgazinin oyunun yeşilyurttan farkı mı var. Daha mı değerli memetcan
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet koc (4 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Yalan söyleme. Yeşilyurt MYO, Battalgazi'demiydi ki onu götürüp Beylerderesine yapsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)
    Zaten olacağı buydu Battalgazi de su ürünleri ve ziraat fakülteleri kalır rektörlük ve diğer bölümler yesilyurda gider yani kısacası eski Battalgazi ilçe merkezinin gelişimi zaten durmuştu bundan sonrada geriye gider diyorum ve Battalgazi yi geliştirecek tek proje üniversitenin bütünü ile orda kalmasiydi oda olmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu İbrahim (4 yıl önce)Malatyali isimli kullanıcı yorumuna
    Battalgazi öz evlat diğer ilçeler Ünvey evlat. Battalgazi bencil. Yorumlara bakın hele diğer ilçeler birlik olmalı battalgaziye karşı yatırım istiyoruz yeşilyurt olarak...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı efendi, Eskimalatya'ya selahattin başkan 15 yıl boyunca türkiyede ilk olan eserleri ve projeleri kazandırdı. Selahattin başkan konuşurken imrenerek dinliyorduk. Yoksa hepsi şimdi hava civamı çıktı?
    0
    0
    Yanıtla