Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Harekatı kapsamında öldürülen terörist sayısını resmi twitter hesabından duyurdu. En son icra edilen hava operasyonuyla birlikte 9 terörist etkisiz hale getirilirken toplamda ise 415 terörist öldürülmüş oldu. İşte MSB'nin Resmi twitter adresinden paylaşılan tweet:

Barış Pınarı Harekâtı kapsamında icra edilen hava harekâtıyla 9 PKK/PYD-YPG’li terörist daha etkisiz hale getirildi. Böylece harekâtın başlangıcından bu yana etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 415 oldu.
#MSB #TSK #BarışPınarıHarekatı

TESLİM OLANLAR DA VAR

Oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu engellemek için Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nda F-16 savaş uçakları ve Obüslerin yoğun ateşi aralıksız devam ediyor. Şu ana kadar 415 terörist öldürüldü. Sabah saatlerinde yine Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre ise belirlenen yerler ele geçirildi. Öte yandan TSK'nın kararlı ilerliyişi devam ederken teröristler ise teslim olmaya başladı. Alınan bilgilere göre çok sayıda YPG/PKK örgütü üyesi, TSK ve ÖSO birliklerinin elinde. 

Editör: Haber Merkezi