MSB: İdlib'de iki şehit var

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib'de düzenlenen hava saldırısında iki askerin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin İdlib vilayetinde iki askerin öldüğünü, beş askerin yaralandığını duyurdu. Açıklamada, "Ateşkesi sağlamak üzere İdlib bölgesinde bulunan unsurlarımıza yapılan hava saldırısı sonucu 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 5 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır" ifadelerini kullandı.

MSB'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Belirlenen hedefler ateş altına alınmış, alınmaya devam edilmektedir. Bugüne kadar olduğu gibi şehitlerimizin kanı yerde bırakılmamış, bundan sonra da bırakılmayacaktır. Hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, TSK ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimiz için de acil şifalar dileriz" denildi.

İdlib'de Suriye hükümetine bağlı güçlerden 50 kişinin öldüğü belirtilen açıklamada, "İdlib bölgesindeki çeşitli kaynaklardan alınan son bilgilere göre; 50’den fazla Rejim unsuru, 5 tank, 2 zırhlı personel taşıyıcı, 2 silahlı pikap, 1 obüsün imha edildiği öğrenilmiştir" ifadelerine yer verildi. (HABER MERKEZİ)

Rusya'dan Türkiye'ye çağrı: İdlib'de militanlara desteği sonlandırRusya'dan Türkiye'ye çağrı: İdlib'de militanlara desteği sonlandır

AA: Ilımlı muhalifler İdlib'de Suriye ordusuna operasyon başlattıAA: Ilımlı muhalifler İdlib'de Suriye ordusuna operasyon başlattı

SANA: Şam'da bombalı saldırı düzenlendiSANA: Şam'da bombalı saldırı düzenlendi