MENÜ

Mourinho, Rooney'e kapıyı gösterdi

Manchester United manejeri Jose Mourinho, takım kaptanı Wayne Rooney'e "Devamlı oynayabileceğin bir takıma gitmelisin" diyerek adeta kapıyı gösterdi.

Mourinho, Rooney'e kapıyı gösterdi

Machester United menajeri Jose Mourinho, takımın 31 yaşındaki kaptanı Wayne Rooney'i artık kadrosunda görmek istemiyor. Portekizli menajer, bunu oyuncusunuda da bizzat bildirdi.

Bu yaz transfere 185 milyon Euro gibi astronomik bir bütçe ayırmasına karşın İngiltere Premier Lig'de 9 hafta sonunda 14 puanla 7. sırada bulunan Manchester United'ta sular iyiden iyiye kaynamaya başladı! Sezon başında göreve gelen Jose Mourinho, Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe'yi 4-1 mağlup ederek rahat bir nefes alsa da haftasonunda eski takımı Chelsea'ya 4-0 mağlup olarak hedef tahtasındaki ilk isim haline geldi. Kötü gidişe "dur" demeye çalışan tecrübeli teknik adam, neşteri ilk olarak takım kaptanı Wayne Rooney'e vurdu.

Manchester United-Manchester City maç sonucu: 1-0

"Yerin garanti değil"

Chelsea maçı sonrası Rooney'le özel bir görüşme gerçekleştiren Mourinho'nun, öğrencisine "Takımdaki yerin artık garanti değil. Düzenli oynayabileceğin bir takıma gitmen senin için çok daha iyi olur" diyerek adeta kapıyı gösterdiği öğrenildi. Manchester United formasıyla 537 maça çıkıp 248 gol atan Wayne Rooney'nin, hocası tarafından "kibarca kovulması"nın ardından nasıl bir yol izleyeceği ise merak ediliyor.

Edip Adanır - Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ