Motosiklet Kamyonete Çarptı: 2 Yaralı

Motosiklet Kamyonete Çarptı: 2 Yaralı

Yayın: 24.07.2017 00:19
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te, hatalı sollama yapan kamyonet ile çarpışan motosikletteki 2 genç ağır yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, önceki gün saat 17.00 sıralarında Yeşil Mahalle Taşkent Caddesi’nde meydana geldi. 38 yaşındaki İbrahim Kuzuoğlu, 78 DC 919 plakalı kamyonetle viraja girerken önündeki iki aracı sollamak istedi. Kamyonet, bu sırada karşıdan gelen 18 yaşındaki Emirhan Yardımcı’nın kullandığı 16 LOS 94 plakalı motosikletle çarpıştı.

Mobese kamerasına yansıyan kazada motosiklet sürücüsü Yardımcı ile kendi kaskını verdiği arkasındaki kız arkadaşı 17 yaşındaki Tuğba S., ağır yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Kazanın ardından kamyonetle kaçan sürücü İbrahim Kuzuoğlu, daha sonra karakola giderek teslim oldu. Soruşturma sürdürülüyor.

Yorumlar

  1. Güleyim mi

    Kendi yolunda giden bir araç; hatalı sollama yapan (diğer gazetelerde öyle yazıyor), viraja girerken sollama yapan birbir araca nasıl çarpar.
    *Kamyon motosiklete çarpmış olmasın.
    (İkisini de tanımıyorum)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

MediaMarkt, 23 Nisan etkinlikleri için GameZone’u geleneksel oyun alanı yapıyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 08:00
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – MediaMarkt, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Metropol İstanbul AVM'de bulunan mağazasındaki GameZone alanını çocukların sokak oyunları oynayabileceği özel bir alana dönüştürüyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, AVM'deki mağazasının GameZone alanında bulunan teknolojik ürünleri 20-23 Nisan arasında kaldıran Mediamarkt, bu alanı çocukların geleneksel oyunları oynayabilecekleri özgün bir oyun alanına çevirecek.

Oyun alanında 20 Nisan'dan itibaren 4 gün boyunca çocuklara, misket, beştaş, seksek, XOX, topaç gibi nostaljik oyunları oynama fırsatı sunulacak.

MediaMarkt, dört gün boyunca çocuklara nostaljik sokak oyunlarını oynama fırsatı sağlarken geleneksel oyun kültürünü öğretmeyi de amaçlıyor.