MOTOR BÖLÜMÜ AÇILMASI İÇİN GEREKLİ ADIMLAR ATILDI

MOTOR BÖLÜMÜ AÇILMASI İÇİN GEREKLİ ADIMLAR ATILDI

Sungurlu Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Hakkı Vargeloğlu, Sungurlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Motor Bölümü açılması için gerekli adımların atıldığını söyledi.

10 Şubat 2020 - 08:48

Sungurlu ve Sanayi esnafı için göreve geldiği günden bu yana çalışmalarını aralıksız sürdüren Hakkı Vargeloğlu, Motor Bölümü açılması için kolları sıvadı.

Vargeloğlu, Sungurlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Selahatdin Aslantaş ile ilk önce Türkiye Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Metin Karaman’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Vargeloğlu, ziyarette ilçeye açmayı planladıkları Motor Bölümü için Karaman’a bilgiler vererek desteklerini istedi. Vargeloğlu, hemşehrimiz Karaman’ın Motor Bölümü için her türlü desteği vereceğini söyleyerek, daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı’nı ziyaret ederek gerekli çalışmaları başlattıklarını dile getirdi.

Vargeloğlu, “Çok şükür Allah’ımıza Sungurlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Motor Bölümü açmak için gerekli olan adımları birlikte attık. Bu kapsamda Türkiye Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkan Yardımcısı hemşehrimiz sayın Metin Karaman’ı ziyaret ettik. Sayın Metin Karaman Motor Bölümü için her türlü desteklerini vereceğini ifade etti. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürümüz Selahatdin Aslantaş beye ve Türkiye Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkan Yardımcısı sayın Metin Karaman beye çok teşekkür ederim. Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte amacımız her zaman Sungurlu için elimizi taşın altına koymak. İnşallah en yakın zamanda Motor Bölümünüzü Sungurlumuza kazandıracağız.” ifadelerini kullandı.   

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KAYMAKAM KÖKSAL KOLTUĞUNU ELİF ZÜMRA’YA DEVRETTİ
KAYMAKAM KÖKSAL KOLTUĞUNU ELİF ZÜMRA’YA DEVRETTİ
MUHSİN DERE KOLTUĞUNU MİNA REYHAN'A DEVRETTİ
MUHSİN DERE KOLTUĞUNU MİNA REYHAN'A DEVRETTİ