Mortal Kombat 11'in Sızdırılan Oyun İçi Videosu, Frost'un Fatality'sini Gösterdi (Spoiler)

27
2
1
1
1
Mortal Kombat 11'in çıkmasına birkaç gün kaldı ve spoilerlar etrafta dolaşmaya devam ediyor. Şimdiyse oyunda olduğu kesinleşmeyen bir karakterin fatality'si ortaya çıktı.

Bu hafta çıkacak olan Mortal Kombat 11'i takip ediyorsanız, spoiler'ların etrafta dolaştığını da biliyor olmalısınız. Bu sürprizbozanların en çok duyulanı ise Frost hakkında. Yeni ortaya çıkan video ise, Frost'un Fatality vuruşunu gösteriyor.

Mortal Kombat'ın yapımcısı NetherRealm Studios tarafından resmi olarak onaylanmamış olsa da, Frost'un yeni oyunda olacağı artık herkes tarafından biliniyor. Warner Bros. tarafından kaldırılmakta olan sızdırılmış oyun içi videolarında da Frost'un Sub-Zero gibi diğer dövüşçülere karşı kendi 'işini' yaptığını görebiliyoruz.

Aşağıda izleyebileceğiniz videoda, Frost'un karşısında Sub-Zero'yu görürken, böylece karakterin introsunu ve dövüşü buz heykeller oluşturarak bitirdiğini öğreniyoruz.

Bu video internete düşmüş ve hâlâ kaldırılmamış olan nadir videolardan biri ve Warnes Bros., oyunun spoiler'lara kurban gitmemesi için elinden geleni yapmaya çalışıyor. Ancak Mortal Kombat 11'in en büyük pazarlama stratejilerinden biri de ortaya çıkan sızıntılardı. Bu stratejinin bir parçası olarak DLC karakterlerinin listesi internet ortamına düşmüştü. 

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/04/21/mortal-kombat-11-leaked-gameplay-frosts-fatality/
27
2
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
27
2
1
1
1