Morales’in eski sevgilisi aylar sonra itiraf etti!

Güncelleme Tarihi:

Morales’in eski sevgilisi aylar sonra itiraf etti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2017 15:36

Evo Morales'in eski sevgilisi Morales hakkında söylediği "öldü sanılan çocuğumuz yaşıyor" sözlerinin yalan olduğunu ve muhalefet lideri tarafından planlanmış bir oyun olduğunu itiraf etti.

Haberin Devamı

Bolivya Devlet Başkanı Evo Morales'in eski sevgilisi "Öldü sanılan çocuğumuz yaşıyor" iddialarının yalan olduğunu itiraf etti. İddianın sahibi Moralesi'in eski sevgilisi Gabriela Zapata yerel televizyon kanalı ATB'ye açıklama yaparak yalan söylediğini açıkladı. Sağcı parti lideri Samuel Doria Medina tarafından kullanıldığını söyleyen Zapata, Morales'le 2007 yılında başlayan ve 2 yıl süren bir ilişkileri olduğunu anlattı. Zapata, bu ilişki sırasında bir çocuk doğurduğunu ancak çocuğun doğumdan kısa süre sonra öldüğünü belirtti.

Çocuklarının hayatta olduğu iddialarını kesin bir dille yalanlayan Zapata “Ortada bir çocuk olmadığını doğrulamak isterim” ifadelerini kullandı.

Morales’in eski sevgilisi aylar sonra itiraf etti

Haberin Devamı

Zapata ayrıca, Medina’nın geçen yıl CNN’e vereceği mülakat öncesinde kendisine sahte bir çocuk tutması için 5 bin ila 15 bin dolar ödeme yaptığını itiraf etti. Gazeteciler bu röportajı yaptıktan sonra Zapata'nın anlattıklarının kurgu olduğunu söylemiş ve röportajı yayınlamayı reddetmişti.

“Doğruları söylemek istiyorum çünkü doğrular bizim özgür kalmamızı sağlayabilir. Bir şey yaptıysak bedelini ödeyeceğiz ve ben yaptıklarımın sorumluluğunu üstleneceğim” diyen Zapata, Medina’yı suçladı.
Zapata’nın bir akrabası, Mart 2016’da bir açıklama yaparak Morales’in 2007’de doğumdan kısa süre sonra öldüğünü sandığı oğlunun yaşadığını ve Bolivya’da ‘bilinmeyen bir yerde’ yaşadığını söylemişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!