Haberler

Mor ve Ötesi'nden depremzedelere anlamlı destek! Hayranları konsere ellerinde malzemelerle geldi

Güncelleme:

Mor ve Ötesi grubu Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirdiği konser öncesi sosyal medya hesabı üzerinden depremzedeler için destek çağrısında bulundu. Konsere elleri boş gelmeyen sevenleri Elazığ'daki deprem mağdurlarına kışlık giysi, battaniye ve çocuk bezi başta olmak üzere birçok malzeme getirdi.

KONSER ÖNCESİ HAYRANLARINDAN DESTEK İSTEDİ

Mor ve Ötesi grubu dün akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirdiği konser öncesi hayranlarından destek istedi. Sosyal medya hesapları üzerinden çağrıda bulunan grup, Elazığ'daki depremzedeler için kışlık giysi, battaniye ve çocuk bezi başta olmak üzere yardım malzemeleri getirdi. Konsere elleri boş gelmeyen Mor ve Ötesi hayranları dayanışma masasını yardım malzemeleri ile doldurdu. Konserde grup solisti Harun Tekin, tüm depremzedelere geçmiş olsun dileyerek, "Hep beraber başardığımız bir şeyi sizinle paylaşmak istiyoruz. Siz o kadar yüce gönüllü insanlarsınız ki birkaç saat önce sosyal medyadan bir çağrıda bulunduk. Şimdi size bir fotoğraf göstermek istiyoruz. Elazığ'a göndereceklerimizin bir kısmı burada hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Mor ve Ötesi'nden depremzedelere anlamlı destek! Hayranları konsere ellerinde malzemelerle geldi

"YARALARI BİRLİKTE SARACAĞIZ"

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda Mor ve Ötesi grubu, "Elazığ'da yaşanan ve hepimizi derinden etkileyen depremin ardından bu akşamki Bostancı Gösteri Merkezi konserimizi iptal etmek ya da ertelemek yerine dayanışmayı büyütmek istedik. Kışlık giysi, battaniye ve çocuk bezi başta olmak üzere yanınızda getireceğiniz yardım malzemeleri, konser girişinde göreceğiniz dayanışma masasında toplanacak ve konser bitiminden sonra yetkililerle iletişime geçilerek en kısa sürede bölgedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Biz de bu dayanışmaya elimizden gelen tüm katkıyı vereceğiz. Bunun dışında önümüzdeki günlerde Mor ve Ötesi iletişim kanallarını, deprem ve depreme hazırlık konularında paylaşılması gerektiğini düşündüğümüz bilgilerin, acil iletişim gerekliliklerinin ve bilimsel düşüncenin hak ettiği önemi kazanmasına yardımcı olacağını düşündüğümüz çabaların hizmetine sunacağız. Kayıplarımız maalesef geri gelmeyecek ama yaraları birlikte saracağımızdan şüphemiz yok. Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkürlerimizle" ifadelerini kullandı.

Mor ve Ötesi'nden depremzedelere anlamlı destek! Hayranları konsere ellerinde malzemelerle geldi

Mor ve Ötesi'nden depremzedelere anlamlı destek! Hayranları konsere ellerinde malzemelerle geldi

Mor ve Ötesi'nden depremzedelere anlamlı destek! Hayranları konsere ellerinde malzemelerle geldi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Bostancı Gösteri Merkezi Sosyal Medya Elazığ Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (6)

Hulya:

Depremde insanlar olmus ulkemiz yasta bunlar laylom derdinde o goturdugunuz bezler iyi hosta kardesim konserinizi haluk levent gibi sizde iptal etseydiniz eglenmenin cumbusun sirasimi allahtan korkup kuldan utanin bu yuzden bir turlu basimiz beladan kurtulmuyor

4
11
yanıtYanıtla
sıradan biri:

Ne diyosun yawrum sen ya :@ İnsanlık da yaramıyor yahu ! Haluk iptal etmiş konseri sağolsun mor ve öteside dinliyicisiyle beraber hareket ederek bu şekilde adım atarak katkıda bulunmuşlar ne yani şimdi kötü mü ettiler ???

yanıt4
yanıt0
sıradan biri:

farklı bir dayanışma olmuş tebrikler . .

12
0
yanıtYanıtla
1907:

ALLAH İYİLERDEN RAZI OLSUN

9
0
yanıtYanıtla
46:

Helal olsun depreme kardeslerımıze yanlarında oldugu uzu hısettırdınız boyle zamanlar birlik zamanı teşekkürler destekleriniz ıcın

4
0
yanıtYanıtla
MISIRIN GÜLÜ:

YAAA HELAL BE SİZE

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title