Haberler

Monaco'dan Galatasaraylıları üzecek Radamel Falcao açıklaması!

Güncelleme:

Fransız basınına konuşan Monaco İkinci Başkanı Oleg Petrov, "Falcao, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyor ama biz Monaco'da kalmasını istiyoruz." dedi.

Monaco İkinci Başkanı Oleg Petrov, L'equipe'e Radamel Falcao ile ilgili açıklamalarda bulundu. Petrov, "Falcao, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyor ama biz Monaco'da kalmasını istiyoruz." diye konuştu. Petrov, "Bu sezon çift forvetle oynayacağımız için Falcao'yu da takımda tutmak istiyoruz. Slimani çok hızlı, golü hedefleyen ve fırsatçı bir golcü. Bize farklı çözümler sunacak. Karakterli bir futbolcu. Ayrıca koç da zaten tanıyor, hızlı adapte olacağını umuyoruz." dedi.

Monaco'dan Galatasaraylıları üzecek Radamel Falcao açıklaması!

ALBAYRAK YÜZDE 99 BİTTİ DEMİŞTİ

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Denizlispor maçından sonra transferin yüzde 99 bittiğini açıklamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

500

Yorumlar (35)

KSK li MESUT:

Şu 6SARAY da olmasa gülecek bişey yok arkadaş. her sene aynı komedi. Hayaller falcao, gerçekler diagne kazığı. Paratör iyi yemliyo bu kamilleri. Ha pardon conconları...

22
14
yanıtYanıtla
gsden başkası yalan:

sağlam ağlamışsın pis fenerli

yanıt9
yanıt4
aslan parçası:

la sen hangi dünyada yaşıyosun geçen sezon küme düşmekten son 2 hafta kala götü kurtardınız kalkmıs bize laf ediyorsun. . . bebe

yanıt20
yanıt4
Fena:

O degılde bakıyorumda sıradan Bı takıma 5 tane atıp lig bitti sanan fenevbahce lıler aglamanız bitti sanırım sesiniz cıkmaya baslamıs o sesinizi kesmesini gene biliriz sızın yerınız kume??

13
14
yanıtYanıtla
ÇOK FENA:

O DEĞİLDE sıradan bi takımdan 2 yiyip hasan şaş istifasıyla gündemi değiştirmeye çalışan 6alatasaratlılar siz hala ağlıyosunuz

yanıt12
yanıt0
Bilirkişi:

bu basit takıma degil oyun tarzına bakıp konuşuyoruz. sen bu cümleleri söylerken 21 yıllık saraçoğlu hatırası ve bu süreçteki 6-0''lık ve benzeri hikayeler bizi güldürüyor. sen sen ol, ağzından büyük lokmayı dişleme.

yanıt0
yanıt2
Cıvırcık...:

billurkişi, ancak buna yelteniyorsunuz. 6-0 dan başka bişey bilmeyen cahil cehaletciler, bak sizlere diyoruz bizler sizlere 7-1''i hep hatırlatıp söyledik mi, var ya her Allah''ın günü 6-0 başka bişey yazamayanlara söylüyorum. 6-0 lar sizin, MAYISLAR BİZİM!!! KUPA BEYİ ASLAN CİMBOM BOM. . .

yanıt2
yanıt0
Bilirkişi:

çok heveslenmesin. şampiyonlar ligindeki macera uzun sürmez. pire için yorgan yakmasın :)

10
7
yanıtYanıtla
asda:

fenerbahçe mi bu :D millet avrupada oynamya gelip hiç oynamadan gitsin yallah

yanıt2
yanıt3
İSİMSİZ:

bence gelmemesi daha hayırlı hem alacağı ücret hemde performans anlamında mantıklı olan balotelli nin alınmasıydı ama falcao fazlaca şişirildi taraftar ve medya gözünde bu paralar verılerek alınacak oyuncu değil yazık

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title