Şemsettin'de yol sorunu çözülüyor

GÜNDEM 01.02.2018 - 18:08, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3125+ kez okundu.
 

Şemsettin'de yol sorunu çözülüyor

Bir süre önce, Millet Caddesi kesişiminden itibaren sıcak asfalt kaplaması yapılmaya başlanan Şemsettin Caddesi yol yapım çalışmaları, Fen Lisesi önünden itibaren Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) yöntemi ile devam ettiriliyor.
Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından 1 Şubat sabahı itibarı ile başlanan SSB çalışmaları cadde boyunca devam ettirilecek.  Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Recep Yakar, "Yeni bir sistem olan SSB yol imalatı hem maliyet hem zaman açısından daha tasarruflu olmasına rağmen sonuç olarak daha kaliteli bir yöntem. Daha önce de bazı noktalarda denemesini yaptığımız SSB yöntemini bundan sonra daha sık kullanacağız. Şemsettin Caddemiz, Bulancak-Bektaş yayla yolu ve güzergah üzerinde bulunan köylerimizle bağlantılı olduğundan bu yolda gerek asfalt gerek SSB yöntemiyle çalışmalarımız devam edecek ve Bektaş yaylasına kadar kesintisiz bir şekilde tamamlanacaktır" diye konuştu. Belediye Başkanı Yakar, çalışanlara kolay gelsin temennisinde bulunarak, Millet caddesinde devam eden asfalt öncesi malzeme serimi çalışmalarını da inceledi. Başkan Yakar, esnafla da sohbet ederek önerilerini dinledi.
Bir süre önce, Millet Caddesi kesişiminden itibaren sıcak asfalt kaplaması yapılmaya başlanan Şemsettin Caddesi yol yapım çalışmaları, Fen Lisesi önünden itibaren Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) yöntemi ile devam ettiriliyor.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından 1 Şubat sabahı itibarı ile başlanan SSB çalışmaları cadde boyunca devam ettirilecek. 

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Recep Yakar, "Yeni bir sistem olan SSB yol imalatı hem maliyet hem zaman açısından daha tasarruflu olmasına rağmen sonuç olarak daha kaliteli bir yöntem. Daha önce de bazı noktalarda denemesini yaptığımız SSB yöntemini bundan sonra daha sık kullanacağız. Şemsettin Caddemiz, Bulancak-Bektaş yayla yolu ve güzergah üzerinde bulunan köylerimizle bağlantılı olduğundan bu yolda gerek asfalt gerek SSB yöntemiyle çalışmalarımız devam edecek ve Bektaş yaylasına kadar kesintisiz bir şekilde tamamlanacaktır" diye konuştu.

Belediye Başkanı Yakar, çalışanlara kolay gelsin temennisinde bulunarak, Millet caddesinde devam eden asfalt öncesi malzeme serimi çalışmalarını da inceledi. Başkan Yakar, esnafla da sohbet ederek önerilerini dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.