MODERN ÜST GEÇİT HAKKINDA DA BİLGİLENDİRMELER OLDU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2018 - 11:23, Güncelleme: 16.03.2018 - 11:23
 

MODERN ÜST GEÇİT HAKKINDA DA BİLGİLENDİRMELER OLDU

ETV ekranlarında yayınlanan 'Gündem Özel' programına konuk olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Mimar Sinan Bulvarı üzerine yapımı tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulan modern üst geçidin önemine değindi. Yayaların rahat ve güvenli şekilde, trafik akışını engellemeden karşıdan karşıya geçişlerini sağlayan engelli asansörlü, yürüyen merdivenli üst geçidin kullanımı konusunda vatandaşların duyarlı olmasını rica etti.
 Mimar Sinan Bulvarı üzerinde yapımı tamamlanarak hizmete giren modern üst geçidin Manisa için önemine değinen Başkan Ergün," Geçtiğimiz hizmet döneminden beri Mimar Sinan Bulvarı'nda, Hafta Sultan ve Merkez Efendi Mahallelerinin bağlantısı arasında sıkıntılar yaşanıyordu.  Bu konuda da vatandaşlardan muaazam bir talep vardı. Benden önceki başkan zamanında bu bulvar üzerinde çeşitli hayırseverlere üst geçitler yaptırılmış. Bu üst geçitlerde 40-50 metre çıkıyorsunuz karşıya geçiyorsunuz. 40-50 metre daha iniyorsunuz. Yani kullanılabilir değil. İnsanlar çok daha fazla yürümek zorunda kalıyor. Tabi o zamanın şartında bunlar değerlendirilmiş. Biz de ilklerden birini yapalım dedik. Çeşitli Büyükşehirlerde bunların örneklerini görebiliyoruz. Asansörlü, yürüyen merdivenli modern üst geçidi biz de oraya yapmanın kararını aldık. Onu da projelendirdik. İhalesini yaptık. Kısa bir süre içerisinde tamamladık. Meclisimizde de Şehitler ve Gaziler Üst Geçidi olarak adını verdik. Bu anlamda olur veren meclis üyelerimize de teşekkür ediyorum" dedi. O görüntüler sona erdi Mevcut bulvarda ölümlü kazaların çok olduğunu ve vatandaşların karşıdan karşıya demirlerin arasından geçtiğine dikkat çeken Başkan Ergün, modern üst geçitle bu görüntülerin artık sona erdiğini vurguladı. Üst geçidin altında iki tane de küçük dükkan yer aldığını belirten Başkan Ergün," Tabi üst geçidin merdivenin altında iki tane küçük yer çıkardık. Sonuçta yeni yapılan hastaneye çok yakın olması nedeniyle İtfaiyenin kısmında bulunan bölüme çiçekçi, diğer taraftaki kısma da mini market planlamasını yaptık.Markette de bulunan bistrolarda vatandaşımız çayda içebilecek." dedi. Duyarlı olmasını rica etti Modern üst geçidin kullanımı konusunda o bölgedeki vatandaşların biraz duyarlı olmasını rica eden Başkan Ergün," Esnaf arkadaşlarımızdan biraz duyarlı olmasını rica ediyorum. Gerçekten kötü amaçlı kullanan arkadaşlarımız var. Şoförler Cemiyeti'nin önündeki asansörün sürekli tamir ettirir olduk. Sadece engelli vatandaşlarımız kullansın diye kart sistemine geçtik. Ona rağmen yine bozuluyor "ifadelerinde bulundu.
ETV ekranlarında yayınlanan 'Gündem Özel' programına konuk olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Mimar Sinan Bulvarı üzerine yapımı tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulan modern üst geçidin önemine değindi. Yayaların rahat ve güvenli şekilde, trafik akışını engellemeden karşıdan karşıya geçişlerini sağlayan engelli asansörlü, yürüyen merdivenli üst geçidin kullanımı konusunda vatandaşların duyarlı olmasını rica etti.
 Mimar Sinan Bulvarı üzerinde yapımı tamamlanarak hizmete giren modern üst geçidin Manisa için önemine değinen Başkan Ergün," Geçtiğimiz hizmet döneminden beri Mimar Sinan Bulvarı'nda, Hafta Sultan ve Merkez Efendi Mahallelerinin bağlantısı arasında sıkıntılar yaşanıyordu.  Bu konuda da vatandaşlardan muaazam bir talep vardı. Benden önceki başkan zamanında bu bulvar üzerinde çeşitli hayırseverlere üst geçitler yaptırılmış. Bu üst geçitlerde 40-50 metre çıkıyorsunuz karşıya geçiyorsunuz. 40-50 metre daha iniyorsunuz. Yani kullanılabilir değil. İnsanlar çok daha fazla yürümek zorunda kalıyor. Tabi o zamanın şartında bunlar değerlendirilmiş. Biz de ilklerden birini yapalım dedik. Çeşitli Büyükşehirlerde bunların örneklerini görebiliyoruz. Asansörlü, yürüyen merdivenli modern üst geçidi biz de oraya yapmanın kararını aldık. Onu da projelendirdik. İhalesini yaptık. Kısa bir süre içerisinde tamamladık. Meclisimizde de Şehitler ve Gaziler Üst Geçidi olarak adını verdik. Bu anlamda olur veren meclis üyelerimize de teşekkür ediyorum" dedi.

O görüntüler sona erdi
Mevcut bulvarda ölümlü kazaların çok olduğunu ve vatandaşların karşıdan karşıya demirlerin arasından geçtiğine dikkat çeken Başkan Ergün, modern üst geçitle bu görüntülerin artık sona erdiğini vurguladı. Üst geçidin altında iki tane de küçük dükkan yer aldığını belirten Başkan Ergün," Tabi üst geçidin merdivenin altında iki tane küçük yer çıkardık. Sonuçta yeni yapılan hastaneye çok yakın olması nedeniyle İtfaiyenin kısmında bulunan bölüme çiçekçi, diğer taraftaki kısma da mini market planlamasını yaptık.Markette de bulunan bistrolarda vatandaşımız çayda içebilecek." dedi.

Duyarlı olmasını rica etti
Modern üst geçidin kullanımı konusunda o bölgedeki vatandaşların biraz duyarlı olmasını rica eden Başkan Ergün," Esnaf arkadaşlarımızdan biraz duyarlı olmasını rica ediyorum. Gerçekten kötü amaçlı kullanan arkadaşlarımız var. Şoförler Cemiyeti'nin önündeki asansörün sürekli tamir ettirir olduk. Sadece engelli vatandaşlarımız kullansın diye kart sistemine geçtik. Ona rağmen yine bozuluyor "ifadelerinde bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.