ZONGULDAK EREĞLİ SPOR MORAL BULDU

ZONGULDAK EREĞLİ SPOR MORAL BULDU

ZONGULDAK EREĞLİ SPOR MORAL BULDU

Karadeniz Ereğli 1. Amatör Kümede mücadele eden Zonguldak Ereğli Spor kendi evinde ağırladığı Kandilli Belediyespor karşılaşmasında farklı kazandı.

Şehit Vefa Karakurdu Stadında oynanan müsabaka çok sayıda sporsever tarafından takip edildi. Karşılaşmanın 22.dakikasında Zonguldak Ereğli Spor Mert Aygın ile 1-0 öne geçti. İlk yarı aynı skor ile sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Zonguldak Ereğli Spor 57.dakikada Emre Kartal ile skoru 2-0 yaptı. Farkı ikiye çıkartan Zonguldak Ereğli Spor kısa süreli rehavete kapılınca 63.dakikada Kandilli Belediyesporlu Ömer Faruk farkı 1’e indiren golü filelere gönderdi. 2-1’den sonra çabuk toparlanan Zonguldak Ereğli Spor 69.dakikada Oktay Cebeci ile yeniden farkı 2’ye çıkartarak skoru 3-1 yaptı. Golden 5 dakikada sonra yine Oktay Cebeci sahneye çıktı ve şık bir gol artarak skoru 4-1 yaptı. Maçta farka giden Zonguldak Ereğli Spor 87.dakikada Emre Kartal ile skoru 5-1 yaparak maçın sonucunu tayin etti. Alınan bu sonuç ile Zonguldak Ereğli Spor puanını 12 yaparken Kandilli Belediyespor ise 7 puanda kaldı.

Karşılaşma sonunda kısa bir değerlendirme yapan Zonguldak Ereğli Spor Kulüp Müdürü Tevfik Cengiz Demirci ‘bu galibiyete ZES ailesi olarak ihtiyacımız vardı. Takıma, bizlere moral oldu. Mütevazi kadromuz ve pırıl pırıl gençlerimiz ile bu ligde elimizden geleni yapacağız. Maçtaki mücadelesi için Kandilli Belediyesporlu oyuncuları ve emek veren yönetim ile teknik kadroyu kutlar, bundan sonraki maçlarda başarılar dilerim’ dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2019, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER