Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Kıyafet seçimleriyle adlarından sıkça bahsettiren cemiyet hayatının genç isimleri Yasemin Özilhan, Pırıl Çetindoğan ve Eda Özdoyuran, zirvede göz kamaştırdı

Zirvede şıklık yarışı

Cemiyet hayatının ünlü isimleri, kış aylarında tatilini yurt içindeki kayak merkezlerinde değerlendiriyor. Gala ve özel gecelerde kıyafetleriyle öne çıkan isimler, zirvede de şıklıklarıyla dikkat çekiyor. Anadolu Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Özilhan’ın eşi Yasemin Özilhan, Kayseri-Erciyes’teki Magna Otel’de, kayak yaparak, tatilin keyfini çıkardı. Fırsat buldukça yürüyüş yapan genç sosyetik, tarzıyla dikkat çekti.
Kartalkaya’da ise Demet Sabancı-Cengiz Çetindoğan çiftinin kızları Pırıl Çetindoğan, objektiflere takıldı. Arkadaşlarıyla birkaç günlük kaçamak yapan Çetindoğan, güzelliğiyle bakışları üzerine topladı. Anne memleketi St. Moritz’de tatilini yapan Ruth-Nazmi Özdoyuran’ın kızları Eda Özdoyuran da karın keyfini çıkaran isimler arasındaydı. Gençler, zirvede de güzelliği ve şıklıklarıyla adından söz ettirmeyi başardı.