Yılların sorunu çözülüyor!

Yılların sorunu çözülüyor!

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, belediye başkanlığı döneminde çok uğraş verdiği Bilecik bağlantı yolunu köprülü kavşak ile düzenleyecek çalışmaların başladığını bildirdi.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, belediye başkanlığı döneminde çok uğraş verdiği Bilecik bağlantı yolunu köprülü kavşak ile düzenleyecek çalışmaların başladığını bildirdi. 22 milyon TL ödenek tahsis edildiğini ifade eden Milletvekili Selim Yağcı, “Çok şükür bunu da gerçekleştiriyoruz” dedi.

Bilecik’e giriş kavşağının kentin vizyonuna değer katacağını kaydeden Milletvekili Selim Yağcı, 2021 yılında sona ermesi planlanan çalışmaların şehrimizin itibarına uygun hale geleceğini ifade etti. Mv. Yağcı, konuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“İlimiz için çok önemli olan ve yıllardır yapımı için uğraştığımız Bilecik-Eskişehir ve Bilecik-İstanbul yol ayrımındaki köprülü kavşak projemizin ihalesini 15/10/2019 tarihinde gerçekleştirmiştik. 22 milyon TL olan ödenek tahsisi de gerçekleştirilerek çalışmalar başlamıştır. Bilecik şehrimizin itibarına yakıştıramadığım giriş kavşağı inşaallah 2021 yılında bittiğinde giriş kavşağında yaşadığımız trafik sıkıntısı sona erecek. Daha konforlu ve şehrimizin ve hemşehrilerimizin itibarına uygun hale gelecek. Şehrimizin yıllanmış problemi olan kavşağın yapımında katkısı olan başta Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ulaştırma Bakanlarımıza, Karayolları Genel ve bölge müdürlerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 5390 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum