SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Belediyesi'nin 'Mahrem' İhalesi!

0
Güncellendi - 2020-01-29 03:37:07
Yeşilyurt Belediyesi'nin 'Mahrem' İhalesi!
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi, 14 Ocak Salı günü yapılan muhtelif reklam alanlarının kiraya verilmesi işine ait ihalenin sonucuna ilişkin kamuoyuna herhangi bir açıklama yapmazken, sorulara cevap alınamadı.

Yeşilyurt Belediyesi, Aralık 2019'da yayınladığı bir ilanla, Yeşilyurt ilçesinin çeşitli yerlerinde konumlanıdrılmış 142 billboard, 1 adet LED ekranın, ihale yoluyla 3 yıl için kiraya verileceğini duyurmuştu. İhalenin 14 Ocak 2020 tarihinde yapılacağının belirtildiği ihale ilanında, ihalenin açık ihale usulü ile yapılacağı kaydedilmişti.

Yeşilyurt ilçesinin, Malatya kent merkezi ile ilişkili birçok bölgesindeki en etkili yerlerine konumlanıdrılması bakımından yüksek gelir getirici bir niteliğe sahip olan 142 billboard ve 1 LED ekranın kiraya verilmesine ilişkin ihalenin akıbeti ise öğrenilemedi.

Yeşilyurt Belediyesi, ihalenin yapılıp yapılmadığına, yapıldıysa ihaleye kaç teklifin verildiğini, ihaleyi kimin hangi teklifle kazandığını açıklamazken, malatyahaber.com muhabirinin ihalenin sonucuna dair soruları da cevapsız bıraktı.

Yeşilyurt Belediyesi basın bürosunun bir görevlisi, muhabire "Ben yetkili birimle görüştüm. Şu anda sözleşme aşamasında olduğu için böyle sözlü bilgi veremiyoruz. Bunun için dilekçe ile başvurmanız gerekiyor" diye karşılık verdi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    Nasıl yani bu haberi yapanlarmı suçlu oldu,vay ,şu memletin haline............vay
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (4 yıl önce)
    Acaba daha öncede Malatya bel. Meclis üyesi birinin yıllık bin lira kira ve yap işlet devret modeliyle 10 yıllığına yakininakiraya verilmisti. Şimdi bu şahıs Yeşilyurt belediye meclis üyesi olan şahsın yinemi yakınına verildi. Yeşilyurt belediye si bir an önce açıklama yapmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mamo (4 yıl önce)
    Milli damat almıştır
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıççı (4 yıl önce)
    Aman ha bilbordlarimizin ihalesi bir şekilde yapılsın yoksa her hafta Başkan Mehmet Çınar ın kendi reklamını nasıl yapacak, her hafta değişik bir teşekkür reklamını başka ne şekilde ilan edecek, bilbordlara yapıştırılan devasa reklam afişleri ne verilen paralar elde kalır, belediye bütçesine sıkıntı olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Yazık günah yetim hakkı bunlar dikkatli olmak lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Eskici (4 yıl önce)
    Yeşilyurt Belediyesinde ihaleler canlı yayınlanıyordu hani? neden yayınlamamışlar? peki doğrudan teminler kimlere gidiyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    LED ekran hiçbir izni yok ne karayolları nede büyükşehir den. Tamamen tehlike .geceleri cevre yolundaki araçların hepsi tehlike altında..garibanın dükkanının önündeki her tabelada izin ücret isterler Yeşilyurt belediyesi ne herşey serbest...üstüne üstüne birde o kedi ihaleye koyup gelir elde ediyorlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (4 yıl önce)
    Yeşilyurt belediyesinin bütün ihaleleri İNCELENMELİ özellikle de İmar konusu bağımsız bir heyet tarafından İNCELENMELİ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bahri (4 yıl önce)
    Bu haberleri yazıyorsunuz garip belediye başkanlarını paragöz szde basınların tezgahlarına atıyorsunuz.Hemen gidip destek ayaklarıyla ilan reklam matba işi istiyorlar.Bunlardan birisi daha önceki ödül haberi nedeniyle harekete geçmiş bile.Menaat için bol bol din tüccarlığıda yapan,belediyelerden ve ahmet beylin üniversitesinden işler alan bu elaman Mehmet Çınardan ne koparacak ne alıp ne basacak merak ediyorum.Siz yazın bunlar kazansın.Bu tiplerin vukuatı çok bir memleket bunları biliyor niçin ele almıyorsunuz.Bırakın Çınarı filan bu tipleri Malatkyanın yakasından düşürün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok doğru bir tespit. Sözde medya mensupları kayıtdışı, vergi kaydı olmayan sözde haber siteleri ile belediyeleri söğüşlüyorlar. Belediyelerin sözde basın sorumluları para (reklam) karşılığı yaptırdıkları haber sayesinde koltuk ömürlerini uzatıyorlar. Şu bir gerçek; alnın açık ise neden sözde basıncılara boyun eğesinki?
    0
    0
    Yanıtla