YAYMAN ‘MUHTARLARIMIZLA İŞTİŞARELERİMİZ DEVAM EDECEK’ « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

28 Mart 2024 - 14:25

YAYMAN ‘MUHTARLARIMIZLA İŞTİŞARELERİMİZ DEVAM EDECEK’

YAYMAN ‘MUHTARLARIMIZLA İŞTİŞARELERİMİZ DEVAM EDECEK’
Son Güncelleme :

14 Ekim 2019 - 22:22

Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, KırıkhanBelediye Başkanı Ayhan Ya vuz, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, mahalle muhtarları ve ilçe teşkilatı katılımıyla Mimar Sinan Mahalle muhtarı Ali Güder’in düzenlediği kahvaltıda bir ara ya geldiler. Kahvaltıda bir konuşma ya pan Milletvekili Hüseyin Yayman ‘Muhtarlarımızla her za- man bir araya gelerek mahal lelerimizin sorunlarını ve yapılacak hizmetler konusunda iştişarede bulunuyoruz.’dedi. Yayman ‘Muhtarlar, bizim gözüm kulağımız. Vatandaş larımızla bizlerin arasında köprü vazifesi görmekteler. Muhtarlarımızla elele vererek halkımızın sorunlarını çözmeye çalışıyoruz’dedi. Kahvaltıda konuşan konuşan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ‘Belediye olarak bü- tün mahallerimize eşit şekil- de hizmet götürüyoruz. Mahallerimize yapılacak hizmet konusunda Muhtarlarımızla bir araya gelip yapılacak hizmetler yerinde inceleyip mahalle halkıyla sohbet ederek çalışmalarımız hakkında bilgi veriyoruz’ dedi. Milletvekili Hüseyin Yayman, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak Parti Kırıkhan ilçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Ali Güder’e düzenlediği kahvaltı etkinliği için teşekkür ettiler.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.