YAYMAN ‘HERŞEYİN ENİYİSİNE LAYIKTIR’ « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

19 Nisan 2024 - 02:28

YAYMAN ‘HERŞEYİN ENİYİSİNE LAYIKTIR’

YAYMAN ‘HERŞEYİN ENİYİSİNE LAYIKTIR’
Son Güncelleme :

18 Ekim 2019 - 9:03

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu üyelerini ağırladı Yayman:” Ortak akılla çok çalışarak Hatay’ımızı Kültür turizminin başkenti haline getireceğiz.” dedi. HATAY HERŞEYİN ENİYİSİNE LAYIKTIR

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu her ay farklı bir ilde düzenlediği toplantısını bu ay Medeniyetler Şehri Hatay’ımızda gerçekleştirildi.Kurulumuzu, Türkiye’nin açık hava müze si Hatay’da ağırlamaktan gurur duyuyoruz.

HATAY’IMIZI KÜLTÜR TURİZMİNİN BAŞKENTİ HALİNE GETİRECEĞİZ Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulumuzun değerli üyelerini Dünyanın en büyük mozaik müzesi olan eşsiz Hatay Arkeoloji müzemizde misafir ettik. Ortak akılla çok çalışarak Hatay’ımızı Kültür turizminin başkenti haline getireceğiz.

ANTAKYA’MIZA HAYRAN KALDILAR

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulumuzun kıymetli üyeleriyle Anadolunun ilk camisi olan Antakya Habibi Neccar Camiini ziyaret ettik. Kurul üyelerimiz tüm zamanların şehri Antakya’mıza hayran kaldılar. Şehrimizin muhteşem hikayesi herkesin büyük ilgisini çekti.

ST. PİERRE KİLİSESİNİ ZİYARETİ

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu üyeleriyle Dünyadaki ilk kaya kilise olan St. Pierre kilisesini ziyaret ettik. Hikayesi olan şehirlerden biri olan Hatay, eş siz öyküleriyle ilgi çekmeye devam ediyor. Hatay’ı önce Türkiye’nin sonra Dünyanın gündemine sokacağız.”dedi (

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.