Görüş Bildir
Haberler
Wayfair İddiaları AKP'nin Gündeminde: 'Bize Yansıyan Boyutu Söz Konusuysa Güvenlik Birimlerimiz İnceleyecektir'

Wayfair İddiaları AKP'nin Gündeminde: 'Bize Yansıyan Boyutu Söz Konusuysa Güvenlik Birimlerimiz İnceleyecektir'

Ulaş
13.07.2020 - 19:21

ABD'de bir online mağazanın yüksek fiyatlı eşyalar üzerinden insan ticareti yaptığı iddia edilmişti. Sosyal medyada konuşulan teorilerin ardından bugün hükümet kanadından da konuya ilişkin açıklama geldi. AKP Sözcüsü Ömer Çelik 'İşin bize yansıyan bir boyutu söz konusuysa güvenlik birimlerimiz, adliyemiz inceleyecektir' açıklamasını yaptı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP MKYK toplantısı sonrası sözcü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Dün sosyal medyada tartışmalara ve tepkilere neden olan çocukların eşyalar üzerinden fiyatlandırıldığı iddiası da hükümetin gündemindeydi.

'İşin bize yansıyan bir boyutu söz konusuysa güvenlik birimlerimiz, adliyemiz inceleyecektir.'

'Bu çocuklar nasıl kayboluyor?'

'Bu çocuklar nasıl kayboluyor?'

Çelik kayıp çocuklar üzerinden eleştirilerde bulunarak sözlerini şöyle sürdürdü: 

'Avrupa'da kayıp çocuklar büyük bir yaradır. Serap hanımın hazırladığı rapora göre, kayıp mülteci çocuklar Almanya'da 11 binin üzerinde, Fransa'da 6 bin, İtalya'da 20 bine yakın, İsveç'te 4 bin 659 çocuk kayıp. Bunu defalarca sorduk. Bu kadar güçlü devletlerin bu kayıp çocukların nerede olduğunu bulamaması hiçbir şekilde kabul edilebilir değil. Bu çocuklar nasıl kayboluyor? Kimler tarafından kaçırılıyor? Herkesin kendi ülkesinde kayıp çocuklar için peşine düşmesi gerekir. '

İddialar dün küresel çapta tartışmalara neden olmuştu 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
107
56
26
15
10
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Wayfair olayini incelerken vakiflarinizda vs yerlerde hasir alti ettiginiz, sakladiklarinizi da inceleyin bir zahmet. Ucu size de dokunacak ama.

Resho

Kibir bir ülke olsa Türkiye olurdu. Bir ülke hiç mi kendine bakmaz. Büyük devletleri yakalayınca nasıl da çocuklar umurlarında oldu. Şu ülkede istismara, tec... Devamını Gör

şeyma eraslan

Akp-mhp oylarıyla reddedildi