banner198

Vekil Çivitcioğlu'nun kuzeni, Üniversite'ye daire başkanı oldu!

AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu'nun kuzeni Osman Çivitcioğlu, Çankırı Karatekin Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığına getirildi.

Vekil Çivitcioğlu'nun kuzeni, Üniversite'ye daire başkanı oldu!
banner145

AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu'nun memur kuzeni Osman Çivitcioğlu, Çankırı Karatekin Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığına getirildi.

AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu'nun Çankırı Defterdarlığı'nda memur olarak çalışan yakın akrabası Osman Çivitcioğlu, yakın zamanda bulunduğu kurumdan ayrılarak Çankırı Karatekin Üniversitesi'ne geçti. Kuzen Çivitcioğlu’nun jet hızıyla üniversitede Bilgi İşlem Daire Başkanı olarak görevlendirilmesi kamuoyunda tartışmaları beraberinde getirdi.

Çankırı Defterdarlığı'ndan haftalar öncesinden ilişiğini kestiği öğrenilen kuzen Çivitcioğlu’nun basamakları hızlı bir şekilde atlayarak göreve getirilmesiyle ilgili taraflardan henüz bir açıklamada bulunulmadı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2019, 05:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
İlgazli
İlgazli - 4 yıl Önce

Gunaydinn. Sağlık daki olaylar kapatıldı galiba. Kendi eş akraba dost işleri başladı. Bakalım neler olacak daha. Sağlık da işi bilenler hakkı ile çalışanlar görevlendirmeleri sonlandırmasi başlamış. Bekliyoruz neler olacak kim bilir belki il sağlık müdürü de bı akrabası olur .

Olur
Olur - 4 yıl Önce

Bundevirde herkes herşey olur
Olmaz olur devrinde yaşıyoruz
Olmayacak işlerin dönemi
Adamın varsa sizde Demirören medyada haber bile yaparsınız ...

belediye magduru 10 yıllık
belediye magduru 10 yıllık - 4 yıl Önce

yav arakdaş tamam bu haberi 10 gündür okuyoruz birde ismail hakkı esenin 10 aralık insan hakları gününde insanları işten çıkartmasını kışın ortasında işten cıkan insanların magdurlugunu haber yapın

Editör
Editör @belediye magduru 10 yıllık - 4 yıl Önce

Çankırı Belediye Başkanı Sayın İsmail Hakkı Esen ile Çankırı Belediyesinden işçi çıkartılıp, çıkartılmayacağı ve İPART projesinin akıbeti hakkında dün görüştük. Gelişmelerle ilgili Salı günü yani bugün konu hakkında basın açıklamasında bulunacağını ifade etti. Merakla açıklamalarını bekliyoruz. Suanda resmen isten çıkartılan kkmse yok, sayı belli değil, ortada bir çok farklı bilgi dolaşıyor. Bizde açıklamayı bekliyoruz.

miço
miço - 4 yıl Önce

Ohhhhhh ne güzel onada bu yakışırdı.Yazıklar olsun size.Reisin kesip attığı tırnağı olamassınız.Yolsuzlukları kapatın eşi dostu oraya buraya yerleştirin BEŞ DÖNÜM BOSTAN YAN GEL YAT OSMAN.bİZ SİZE BUNUN İÇİNMİ OY VERDİK YAZIKLAR OLSUN.O müdür yaptığınız zat işinin ehli biri ise hastaneye müdür yapaydınız da yapılan yolsuzlukları ortaya çıkaraydınız.Üstünü örtmek yerini ortalığı yalandan bir müfettişle ört pas ettiniz.

Çankırılı
Çankırılı - 4 yıl Önce

Kardeşim bu işler normal adam siyasetçi tabiki kendine çevresine ve partisine çalışacak

As
As - 3 yıl Önce

Elbette üniversiteliler kendi adamlarını yerleştirecekler ve garibanın çocuğu atayacaklar

SIRADAKİ HABER